ANNONS

Söndagslistan

/

Jag hämtar inspiration från Anjas fredagslista, som blir en söndagslista. Och adderar ett par frågor.

HÄNT I VECKAN: 
Det har varit en rolig jobbvecka och när jag var ledig i torsdags var jag hos Dani och klippte av mig håret. Och ljusade upp det en aning. Jag hade barnen fram tills i torsdags morse och nu när det är söndag börjar saknaden bli stor. Vi ringde facetime förut idag när de var ute och åkte skridskor. De var så duktiga så jag blev alldeles stolt. Jag var på middag hos min bästa kompis och hennes kille. Så roligt att äntligen få träffa hennes nya kille. <3 Jag är nöjd med den här veckan. En rätt lugn och skön sådan.

IMG_1927

<3 Lilla Bambi.

VECKANS BÄSTA:
Att se bilderna inför Nicklas husvisning. Om ni undrar var jag håller hus när jag inte är hemma hos mig själv, då ska ni spana in hans hus på hemnet. Visning på söndag och måndag!

jpb-8960-7543

jpb-8959-8450

En annan rolig sak som hände i veckan var att jag och min mamma var och såg Jonas Gardells senaste show. Mycket glitter, skratt och glamour.

IMG_1766

VECKANS SÄMSTA:
Att jag saknat Nicklas. Det är i och för sig inte bara dåligt. Men jag sover bäst med honom eller barnen i samma säng. Jag sov en natt utan barnen och honom och det var ingen bra natt. Sömn är viktigt för mig och mitt psykiska mående. Jag känner direkt i själen när jag förlorar flera timmars sömn. Jag har fått sömntabletter att ta vid behov, men än så länge har jag bara testat det en gång. Det har inte behövts efter det.

IMG_1821

VECKANS HUDVÅRDSTIPS:
Tvätta ansiktet med Micellar-water från Verso. Det är ljuvligt! Det tar bort smink och gör rent.

VECKANS INSIKT:
Jag behöver planera in timmar för att flyttpacka och fortsätta rensa. Om allt går som planerat ska jag och barnen flytta sista veckan i mars. Kanske innan. Kanske efter. Vi får se hur allt går.

JUST NU:
Ska jag klippa nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden som jag och Jessica spelade in för en timme sen.

Img 6640

DET SER JAG FRAM EMOT KOMMANDE VECKA:
Konferens med Skincity på torsdag. Det ska bli roligt att lära känna alla kollegor bättre. Och så ser jag fram emot helgen med barnen. Alice ska på sitt första kompiskalas och vi ska fira min mamma som fyller år.

4
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00