Den perfekta dejten

Jag tycker att det är skillnad på den perfekta dejten beroende på om man är tillsammans, är i dejtingstadiet eller är ett par. Jag och Nicklas har varit tillsammans i ett år och jag känner mig fortfarande nykär. Kanske är det för att vi inte alltid kan ses. Han har två barn och jag har ju två barn. Och än så länge bor vi inte tillsammans. Vi kan alltså inte ses alla dagar om året även om vi ville. Det gör nog att den här nykära känslan har stannat kvar längre än vad som kanske är det vanligaste. Vi hinner verkligen sakna och längta efter varandra. Vissa dagar kan jag i och för sig sakna honom redan när jag åkt till jobbet. Jag tror också att känslan är kvar för att vi har nåt speciellt.

IMG_1820

Med Ibbe och Jessica hos min bästa vän Maria förra veckan.

love

Åter till den perfekta dejten. Jag tror på en kombo av en upplevelse och mat. Det är roligt att göra saker tillsammans och hur klyschigt det än låter så tycker jag om att spara på minnen. På en första dejt blir det mindre nervöst om man faktiskt gör någonting samtidigt och inte bara sitter mitt emot varandra vid ett bord. Jag tycker också att det är ett bra sätt att lära känna personen på. Och ser hur personen är mot andra människor. Det är viktigt för mig, att den jag lever med är ödmjuk och trevlig mot andra människor. Det kanske är en självklarhet, men så har det inte varit i alla relationer. Jag har varit tillsammans med män som knäppt med fingrarna och pratat nedvärderande med servitriser på restauranger. Som fräst åt personal i mataffären när varan han ville ha inte fanns.  Sådär så man får ont i magen och skäms.

Hur skulle du beskriva en riktigt bra dejt? Vad innehåller den?

 1. Anna skriver:

  Tycker din blogg börjar kännas lite ihålig och oengagerad. Vad är det här för inlägg liksom? Ett inlägg om den perfekta dejten men du ger liksom inte ett enda konkret exempel på vad man kan göra? Mer än man ska göra något.. Har du brist på ämnen att skriva om? Inga intriger, skilsmässa eller tjafs längre? Var glad för det och skriv hellre inget alls än ihåliga intetsägande inlägg..

  1. Hej Anna, vad tråkigt att du känner så. Kom gärna med förslag på vad du vill läsa mer om 🙂

   1. Anna skriver:

    Vad som helst egentligen men där det förmedlas en känsla/åsikt/tips eller liknande. Det här inlägget var ju liksom bara tomt. Finns ingen tyngd i texten, ingen känsla och ingen eftertanke. Självklart är ”glada och enkla inlägg” jätteroliga också men just detta blev jag inte ens glad av. Skriv om livet bara, stort som smått men gör det med känsla inte bara för att du påtvingat måste producera ett inlägg.

    1. Men hjälp. Alltså det här är en blogg. Om du inte är underhållen – gå inte in på bloggen! Hitta på något annat eller gå in på de hundratusentals andra bloggarna som finns. Käre värld.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..