Jag flagnar i hela ansiktet

I helgen testade jag massa nya produkter på mitt lilla face. Det skulle jag nog kanske inte ha gjort. Jag har en ganska tålig hud, som fått stå ut med mycket genom åren. Minns inte ens hur många nätter jag somnat med sminket på efter en utekväll. Eller hur ofta jag tvättat bort sminket med handtvål och gnuggat bort resterna med handduken. Smärtsamt, jag vet.

IMG_2176

Jag testade dessa tre från Priori, väldigt härliga! 

Men nu när jag är supernoga med huden känns det kul att testa nya grejer. Jag har hört så mycket gott om produkterna från Paulas Choice, men har innan helgen bara testat en produkt. Nu körde jag på med olika syror och boost-produkter. Det är tydligen inget konstigt att man flagnar/fjällar i ansiktet då, men det är inte direkt snyggt. Men snyggt är det inte. Och jag tycker att det kliar lite.

IMG_2204

Här ser man lite hur det börjat flagna… Nu får jag smörja och smörja och smörja. Massa återfuktning. Ska grabba tag i någon hudterapeut på jobbet i morgon och fråga om råd. Nu ska jag göra en stor kopp te och kolla på någon serie. Idag är det ”bara” 59 dagar kvar på mina 59 dagar utan socker. Det värsta är kvällarna. Och 15-tiden. Haha. Det är fasiken jobbigt hela tiden. Jag älskar verkligen smågodis.

 1. Bea skriver:

  Cetaphil softening cream är min bästis när huden krånglar.
  Kram Bea

 2. Malim skriver:

  Kan du inte göra ett inlägg med någon hudvårdskollega på skincity och tipsa om en bra hudvårdsrutin, från rengöring till dagcreme. Jag använder idag produkter feån paulas choic och är väldigt nöjd med dom

 3. Johanna skriver:

  Heja dig! Idag har jag klarat av 7 dagar. ”Bara” 58 kvar! 💪

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..