Varför flyttar ni just till Sollentuna?

Måndag och en ny vecka. En vecka närmre flytt. Jag har tagit en paus från att rensa lådor, slänga, skänka och sälja. Men nu börjar det bli hög tid att sätta igång igen. Jag har en hel del möbler som jag tänkte sälja/skänka. Och fortfarande en del skräp som måste till tippen. Jag vabbar idag, en förkyld Alice, så när hon kollar på film efter lunch tänkte jag börja rensa några garderober. Jag får nog ta lite varje dag och inte spara massor till sista veckan. Vilket ju är mer min melodi, hehe.

Jag fick en fråga om varför vi flyttar till just Sollentuna. Det är för att Nicklas barn går i skola där och har alla sina aktiviteter och kompisar där. Alice och Philip är ju fortfarande väldigt unga och de har inga aktiviteter efter förskolan. Eller jo, Alice har simning, men den är inte här i Åkersberga, den är i Täby. Nicklas frågade tidigt i relation om jag var öppen för att flytta till Sollentuna, för det var hans plan. Att flytta tillbaka. Och jag sa ja.

IMG_2278

Igår gick vi ut i skogen en stund. En längre stund än planerat eftersom det tog sin lilla tid för barnen att ta sig fram. 

IMG_2249
Alice kändes piggare och friskare igår på förmiddagen, men efter turen ute i skogen var hon skruttig. Hon är därför hemma med mig idag och jag vabbar för första gången sen hon var bebis. Måste sätta mig in i det också, hur det funkar. Jag har aldrig tagit ut någon ersättning som egen företagare, men nu är jag ju anställd på Skincity. 

IMG_2256

Jessica skickade med oss varm choklad ut i skogen. Jag har ju mina 66 dagar utan socker, så jag värme Propud chokladmilshake och hällde ner i en termos. Tips! Det var riktigt gott.

IMG_2267

Philip började frysa på hemvägen, lilla kraken. 

IMG_2241

Det var och är så otroligt mycket snö här i Åkersberga. Jag minns att jag sa det i somras när det var rekordvarmt. Att det förmodligen skulle bli rekord i nederbörd av snö 2019. Och jag minns inte när det var såhär mycket snö senast i Stockholm. Gör ni? Idag håller vi oss inne tills det är dags att hämta hem Philip från förskolan.

Han fick bestämma själv idag, om han ville vara hemma med oss eller gå och leka med sina kompisar. Han valde att gå till förskolan. Det är bra, för då får Alice vila ifred. Jag vet att vissa av er är emot det, att ena barnet går till förskolan när det andra är hemma. Men jag tycker att det är toppen att han får välja själv. Jag hämtar honom tidigare istället. Win win för alla.

 1. Sunny skriver:

  Jag tycker det är självklart att sjuka barn ska vara hemma och vila och friska syskon ska vara på förskolan så den sjuke kan kurera sig i lugn och ro så där gjorde du helt rätt 🙂 Vabbar just nu för min 2 åring som har feber och min 4 åring är på förskolan annats skulle 2 åringen inte ha en chans till vila och sova sig frisk! Kul med flytten 🙂

 2. Felicia skriver:

  Tips är NicKs chokladpulver! Man blandar det precis som oboy! Svingott och smakar verkligen precis som oboy! Men såklart sockerfritt! 🙌

  1. Åh, ska testa! Hittade det inte i min närmsta affär, men får leta vidare 🙂 Kram och tack för tips!

   1. Marie skriver:

    Finns på apotea!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..