Träningsvärk och hotellnatt

När Nicklas fyllde år i oktober fick han en hotellövernattning av mig på Steam hotell i Västerås. Jag har sett och läst mycket om det hotellet hos massa olika influencers, så mina förväntningar var minst sagt höga. Superfint hotell, trevlig personal men middagen var verkligen inte mer än okej. Vi hade fått tips om de asiatiska restaurangen högst upp, men där fanns det tyvärr inga lediga bord. Jag är ju ingen köttmänniska, men det är Nicklas. Så vi åt middag på The Chamberlin Grill. Jag åt en vegetarisk burgare (halloumi och svamp) och Nicklas åt en köttbit. Men det var liksom… nja. Inget speciellt. Jag vill att mat jag äter ute ska vara ”wow, åhhh” för att jag ska känna mig helt nöjd. 

IMG_2471

Vi somnade tidigt och morgonen efter åt vi frukost och när Nicklas gick och la sig på rummet igen gick jag till hotellets gym. Jag körde kondition i 20 minuter och sen några styrkeövningar jag lärde mig av A i veckan. Så härligt att få till ett tredje pass den här veckan. 

IMG_2477
Nya träningskläder från Nike som jag fick av Nicklas igår. Han är en sån som gillar att ge presenter spontant istället för på tex alla hjärtans dag. Fint av honom. Så snygga och sköna kläder dessutom! 

IMG_2481

Såhär mysig var gången mellan hotellets Spa och gym. Det blev inget spa för oss den här gången, men jag vill absolut åka tillbaka dit. 

IMG_2485

Utvilad på väg hem. Ikväll blir det Mello, sockerfritt godis och kall cola zero i soffan. Jag saknar barnen redan… Nu ska jag ge mig ut på en kort promenad, jag känner mig rastlös. Hoppas att ni har en fin helg.

 1. Ebba skriver:

  Såg Hemnet annonsen på Nicklas hus. Får man fråga varför ni inte bor där? Såg så stort och fint ut 🙂

  1. Ja, hans hus är så fint. Vi vill bo i Sollentuna eftersom hans barn går i skola där, har fotboll osv. Kram

 2. Linda skriver:

  Kan du inte dela med dig av bra övningar?

 3. Maria skriver:

  Vi åt också på Chamberlin och var inte imponerade alls… tråkigt

 4. Sofia skriver:

  Håller med dig – mat på restaurang måste vara bättre än hemma, annars är det inte vört det. Kanske därför numera äter ute extremt sällan. Om jag vill äta ute för att jag av inte vill/kan äta hemma, går jag hellre till ett bra snabbmatsställe eller thai.

  Svenskar är dock generellt väldigt dåliga på att säga ifrån om maten är dålig. Så länge de inte gör det kommer dålig mat att fortsätta serveras.

 5. Emma skriver:

  Kan du inte berätta om övningarna?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..