Nackspärrens mamma

Jag har känt av min nacke ett tag men tänkt att det ska gå över. Igår när jag vaknade var det svårt att lyfta huvudet från kudden, nackspärren var ett faktum. Jag åkte till jobbet men smärtan var vidrig, så jag kompade ut efter bara två timmar. Jag slängde iväg ett sms till kiropraktorn Henrik som jag gjorde ett samarbete med förut, för att se om han kunde göra nåt åt smärtan. Jag hade tur! Han hade en tid för mig och idag känns det lite, lite bättre. Alltså smärtan igår när han fixade med nacken. Det är mest mina muskler som är stela och stumma. Idag känner jag mig tack och lov mer rörlig, om än lite mörbultad.

IMG_2443

Idag är för övrigt en lyckans dag! Min lilla skruttunge Philip ska vara med mig på jobbet en stund i eftermiddag. Det är pappavecka, men Alice och S ska på simskola och behövde hjälp med Flippen. Jag fick grönt ljus från chefen och jag läääängtar efter honom. Det ska bli roligt att få visa honom var jag är på dagarna när han och Alice är på förskolan.

 1. Carina skriver:

  Hej!
  Så jobbigt med nackspärr.
  Ställ dig i duschen och låt stråle med varmt vatten träffa nacken. Stå så 5-10 minuter. Detta lindrar bättre än man kan tro.

 2. Karin skriver:

  Jag gick också till Henrik flertalet ggr efter din rekommendation. Han känns väldigt bra och trygg!

  1. Vad roligt, vad glad jag blir. Det ska jag framföra till honom 🙂 Kram

 3. Diskuterade med en naprapat om behandling av nacke. Jag tänker specifikt på att de ”knäcker ” den utan att ens kolla patientens historik. Man MÅSTE vara försiktig när man går till någon som behandlar nacken på d3tta sätt. När de knäcker så kan de göra att plack från kärlet far iväg upp i hjärnan och orsakar stroke. Bara så man är medveten om det. Ifall man har något problem med sina kärl eller nån ärftlighet eller dylikt. Symtom som egentligen kommer från kärlen på halsen/nacken men som en kiropraktor el likvärdig utbildad bara vill behandla för att tjäna snabba pengar.
  Man ska gå till någon som tar sig tid att kolla anamnesen . Som ser till hela patienten. Nån som inte bara vill tjäna pengar.
  Bara så man tänker på det! 😊

 4. Hanne skriver:

  Jag bokade hos Henrik efter ditt samarbete. Gick 5 ggr och han hjälpte mig så mycket. Hade gått med fel lutning på bäcken mellan 3-6 år sedan graviditet 2 eller 3 och höger ben var 1 1/2 cm kortare. Skulle vilja gå varje vecka, men nu har det blivit uppehåll av logistiska skäl. Rekommenderar honom varmt. Otroligt kunnig.

  1. Vad roligt! 😀 Han är verkligen kunnig och känns trygg. 🙂 Kram

 5. Nackspärr är inte roligt . Annars så, fastnade och har nu läst typ hela din blogg. Kommer fortsätta titta in och läsa. Bra, fin blogg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..