ANNONS

Omgiven av kärleksfulla människor

/

Idag när jag kom till jobbet (kom in vid 12 och slutade 20:30) hade min chef fixat en alla hjärtansdag present till oss. Så himla fint! Massa färska när och frukter, sockerfri choklad och små chokadbollar. Hon och mina jobbarkompisar är så himla fina. Jag är verkligen omgiven av kärleksfulla människor, både på jobbet men också i min närhet. Ibland glömmer jag att stanna upp och bara njuta. Se all den kärlek som finns runtomkring mig.

IMG_2679

Hallon smakar verkligen sommar. 

IMG_2682

Det blev en och annan kopp kaffe idag. Jag får liksom inte nog. Och nu när jag inte äter socker blir det mer kaffe än någonsin. Det får vara okej känner jag.  

IMG_2692
En förmån vi har på jobbet är att vi får träna en timme i veckan på arbetstid. Jag tog mitt pass idag och körde kondition i 20 minuter och sen lite styrketräning. Men jag måste erkänna att jag inte tog ut mig till max, men pulsen var maxad hela tiden. Jag lyssnade på ett avsnitt av Thrillerpodden. Alltså fy fan. Jag var som en rädd hare där inne. Kände hur hjärtat pickade fort. Och det var bara jag på gymmet, inte en enda människa där. 

IMG_2693

Nästa vecka ska jag träna med A igen, jag ser fram emot det. Jag skulle vilja ha ett träningsschema att utgå ifrån. Ni vet, måndagar är det kondition, onsdagar ben och lördagar armar och bål. Haha, ni hör ju. Trots att jag tränat med flera olika PT:s har jag noll koll. Jag trivs bäst med att träna i grupp eller med någon som står med en piska. Eller om jag har ett pass jag kan följa till punkt och pricka. Jag kom precis på att jag ju laddade ner försvarsmaktens träningsapp, den ska jag kolla i på fredag.

2
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00