Sockerfria kakor som smakar gott

Sockerfria kakor som smakar gott. Finns det? Ja, det finns. Här kommer ett recept på sockerfria kakor som flera av er har efterfrågat.

IMG_2333

Ingredienser: 
2 st banan
3 dl fiberhavregyn
Lite mörk choklad
Flingsalt

Gör såhär: 
Sätt ugnen på 200 grader. Mixa bananerna och blanda ner havregrynen. (Tillsätt kanel, lite flingsalt eller vaniljpulver om du vill ha extra smak) Klicka ut små kakor på ett bakplåtspapper, de ska vara ganska tunna. När kakorna är klara (efter 10 min på 200 grader, vänd på kakorna och låt de gå en liten stund till) låter du de svalna. Smält mörk choklad (86%, finns även sockerfri choklad) och pensla på ena sidan. Strössla på lite flingsalt.

Så så så goda!!! Perfekt som fika en eftermiddag. Det var A som bjöd på dessa efter att vi hade tränat sist, så jag ska inte ta åt mig nån kred för receptet.

  1. Karin skriver:

    Låter supergott! Vill också säga att jag ser så mycket upp till dig för relationen du beskriver till A. Jag vet ju förstås ingenting egentligen, men av det du skriver så låter du respektfull och vänligt inställd och det tror jag betyder så mycket för barnen. Tänker mig att det inte är/har varit lätt alla gånger, så det imponeras jag verkligen av!

    1. Tack Karin, fina ord. <3 Det betyder mycket för mig att du skriver att jag är respektfull och vänlig, för det är mitt mål med livet, i alla relationer. <3 Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..