Ljuga för sin egen mamma

Haha, ni får ursäkta denna stirriga bild nedanför, men jag ville visa mitt glow. Sminkningen idag blev katastrofal. Jag skulle låna smink av Jessica och hade ingen aning om att hennes dotter Elsa hade gått loss med penslarna innan. När jag skulle avsluta med att lägga highlighter på kindbenen och näsan började alla som satt vid bordet att skratta. Penseln jag använde hade Elsa använt till en svart ögonskugga. Och jag hade ingen spegel utan bara gick på känsla. Jag fick tvätta bort med en våtservett och göra om…

IMG_3104

Jag sa till mamma att jag tycker att det är märkligt att min näsa är så sned. Varken mammas, Jessicas eller pappas är det. Bara min. Mamma sa då ”det är därför jag tror att du opererat den i smyg”. Det har jag inte gjort, men det skulle ju inte förvåna min mamma. När jag var 22 år bestämde jag mig för att förstora mina bröst, och det vågade jag inte säga till mamma. Det kan jag faktiskt ångra idag. Tänk om det hade hänt något under narkosen. Tänk om jag hade dött, så hade ingen i min familj haft en aning om vad som hade hänt. Nu gick det bra, men jag hade hellre berättat än ljugit. Haft henne som stöd. Jag sa till henne att jag skulle åka till en kompis landställe. Men när vi pratade i telefonen och jag berättade om helgen (vi hörs varje dag) var det riktigt svårt att ljuga. Men jag gjorde det. För jag var rädd att hon skulle bli besviken på mig.

När jag sen valde att berätta vad jag hade gjort blev hon inte arg. Jag hade pratat om att göra en bröstoperation i fem år, så det kom inte som en chock för henne. Hon blev inte arg, men nog ledsen över att jag valde att förändra mitt utseende. Det kan jag någonstans förstå.

IMG_3107

Mamma skickade den här bilden till mig och jag la ut den på instagram, följ gärna mig där (angelicalagergren). Gulliga lilla mami. Det är från när hon och jag var på premiären av Jonas Gardells show. Så mysigt att göra något bara hon och jag. 

IMG_3106

Jag vill fråga er om ni har något tips på hur man INTE får mascara på ögonlocket varje gång man sminkar sig? Det går ju ta bort med en tops, men det vore så himla skönt att slippa. Hur gör ni andra?

 1. Lovisa skriver:

  Lustigt! Tänkte på samma sak i morse 😂

 2. Jag tar lite papper, toa eller en torr tvättservett(du vet såna man blöter för att tvätta en bebisstjärt med 😉 haha!) Jag viker den dubbelt, blundar och höjer brynet sen bara sätter jag på mascaran. Inget klet på ögonlocket och perfekt målade fransar varje gång 🙂

 3. Johanna skriver:

  Jag har helt gett upp med ögonfransarna och fletar på för fullt. Ser alltid ut so en panda efteråt innan jag tagit bort överflödet.

 4. Jag tycker det är enkelt men svårt att förklara.
  Men du har liksom spegeln under näsan typ, så du verkligen tittar ner, höj lite på ögonbrynen dock och så ska det funka. Jag har långa ögonfransar, väldigt långa och det funkar 98% av tiden att inte få. Sen får du inte ha bråttom.

  Spegeln ska alltså vara så långt under ansiktet du kan så att när du tittar nedåt blir fransarna fria från ögonlocket.

  Lycka till, berätta gärna om det funkade. 😉

 5. Emma skriver:

  Har inget tips på att inte få fläckar men kan tipsa om att få bort dom lättare än med tops! Låt fläckarna torka och ta en torr ögonbrynsborste och gnugga bort. Försvinner så lätt!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..