Nämen vi kör en till kur med penicillin

Ibland känner jag så starkt att jag vill reklamera min kropp. Jag tänkte förra veckan att jag varit frisk ett bra tag nu (dvs ett par veckor) och blev glad över det. Men i slutet av förra veckan kände jag att allt inte stod rätt till. Det gjorde ont när jag kissade. Och nej, det gick inte över trots citron och tranbärsjuice. Igår fick jag en läkartid och nytt penicillin. Jag som precis kommit igång med regelbunden träning. Inatt sov jag orimligt dåligt. Jag tror jag var uppe på toaletten fyra, fem gånger och på jobbet fick jag feberfrossa. Nog klagat om det. Jag vet ju att jag kommer bli frisk, det är huvudsaken.

33816557_10160522801815381_2024536481120387072_n

En citrongul klänning får pigga upp denna trötta kropp. Jag och Jessica brukar skämta om att vi fick dela på ett immunförsvar eftersom vi är sjuka så ofta. Det kanske stämmer.

2a751eeb60b51b7dbff43239936edb6f

Gult hörrni, det är en riktigt fin färg. Jag har klickat hem en ny klänning som jag hoppas ska passa. När jag visade den för Jessica visade det sig att hon hade beställt en likadan.

322071-0067_01

Den här har vi beställt, från Nelly. Tänker att det kan vara fint med ett flätat, smalt skärp till.

 

 1. Maria skriver:

  Tur att helgen inte ens har börjat. Alla föräldrar har gått igenom din em..låt det bara rinna av dig:)

  Undrar över den ljuvliga gula klänningen:) Har varit inne på Nellys sida men hittar inte klänningen och skulle gärna vilja härma dig och köpa likadan för den var galet snygg:)

  Maria

 2. Therese skriver:

  Åhh, vart är den första gula klänningen (som du har dig) köpt?? Såå fin!! 😍

 3. Rebecca skriver:

  Jag har den klänningen och älskar den! Bra köp! 😉☀️👌🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..