Inspiration till nya hemmet

Jag har försökt göra några kollage för att få en helhetsbild över vår nya lägenhet. Jag tycker att det är roligt att sitta och leta bilder och försöka förmedla en känsla till Nicklas hur jag tänker. Jag tänker grått, mörkblått, rosa och vitt. Och gröna växter. Jag älskar gröna växter, helst 2-3 stycken i varje rum. Minst. Nicklas har i dagsläget inte alls lika många växter som jag har, men han har heller inte sagt att han har något emot mina. Alla bilder i kollagen kommer från Pinterest. 

sovrummet

Jag tänker våga köra ett mörkt sovrum den här gången. Jag har alltid haft vita eller ljusa sovrum, men vi vill testa på en mörkblå/grå färg. Om någon av er har tips på en snygg nyans tar jag tacksamt emot det. Inne i sovrummet kommer vi även ha en string-bokhylla som en plats att jobba/plugga vid. Ett ställe att gå till om man känner att man behöver egentid. 

badrum

Det stora badrummet är vitt och kommer att fyllas med en och annan skönhetsprodukt. Jag gillar växter även i badrummet. Tyvärr är det i dagsläget inget badkar, men vi funderar på att köpa ett längre fram. Alla i familjen älskar att bada.

AoP_rum

Alice och Philips sovrum tänker jag att vi ska behålla vitt med addera färg i möblerna. De kommer att dela rum och sova i en familjesäng. Jag tycker att den här grå är riktigt snygg! 

matdelen

Matdelen behöver ha plats för 6 personer och jag har snöat in på svarta stolar. Eller rosa. Haha. Men jag tror inte att de där rosa stolarna är så praktiska med två ganska små barn… Men jag kanske har fel. Någon av er som läser bloggen som har sammetsstolar vid matbordet? Jag försöker tänka mer praktiskt även om det är lite tråkigt. Men just stolar är ju rätt dyrt.

 

 1. Jenny skriver:

  Hej!

  Tips från en ganska nybliven sambo med mina o dina barn..

  En härlig fåtölj i sovrummet (om det får plats) att kunna krypa upp i när man behöver egentid r toppen!

  Kunna pausa lite o samla kraft, att bli vuxen förebild permanent är skillnad mot att va halvsambo där man bor hos den andre på sin icke barnvecka.

  Lycka till med sambolivet, jag ångrar det inte en minut även om det går upp o ner. Men så länge det är mest glass o ballonger o pussar så är det väl värt det.

  Kram

 2. Tipsar om Midnight från Rusta. Den är riktigt mörkt blå. Har den i sovrummet och den går så bra ihop med guld, rosa och vitt 😍

 3. Lena skriver:

  Pigeon grey från alcro har vi i pashmina (helmatt) och vi är så nöjda! Till det har vi rosa gardiner och jag älskar vårt sovrum! Så mysigt!

 4. Ylva skriver:

  Vi har färgen silky stone från Flügger i sovrummet. Så fin och behaglig färg, älskar den!

 5. Vilka fina kollage! Vi hade färgen Grådis från Alcro i vårat förra sovrum, den är fin. Angående stolarna så kan jag tipsa om Kiwi från Mio. De finns i flera superfina färger. Sedan tänker jag att de mindre barnen kanske kan ha andra stolar, typ Stokkes TrippTrapp? Så slipper man det värsta kladdet på sammetstyget 😃

  https://www.mio.se/p/kiwi-stol/M1825601

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..