ANNONS

Botox i panna och syra på kinderna

/

Äntligen lördag! Final i mello och jag och Nicklas ska bjuda Ormis och hennes kille på middag. Jag får hjälp att flyttpacka idag vilket känns underbart. Jag känner att jag kört fast lite i rensandet. Jag blir för sentimental när det gäller allt. Jag vet att jag behöver stoppa undan/sälja och delvis slänga. Men nu när jag har en dipp och PMS på det blir de lite körigt i hjärnan. Men idag kommer mamma, Acko och Nicklas och hjälper till, det känns fint. 

IMG_3795

Jag gjorde botox för ett par veckor sen, hos Victoria på Ansiktsakademin i Täby. Det var nog över ett år sen jag gjorde det sist, så jag hade nästan glömt hur det kändes att slippa huvudvärken. Men jag har sagt det till er innan, och jag säger samma sak igen. Det finns fler anledningar till att jag gör botox. Jag tycker att jag passar i en slät panna och jag tycker att det är så SKÖNT att slippa ha spänningshuvudvärk. Jag vet att det inte funkar på alla, men för mig hjälper det.

IMG_3796

Nu har det nått maxeffekt. Idag ska jag tillbaka till Victorias för en koll så allt ser bra ut och jag ska även träffa hennes kollega och göra en kemisk peeling. Jag får nog vara beredd på att flagna en hel del efter det, jag har väldigt torr hud just nu, trots att jag tar hand om den. Jag tror aldrig jag fått så många komplimanger för mig hud som nu. Jag har lyckats jobba upp ett glow, trots torra partier. Mamma ska med idag också, men mer om det senare. 

IMG_3798
Flyttpackarkläder är på! Nu köööör vi!

4
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00