Tre saker jag tänker på just nu

Flytten
Såklart flytten är mitt prio ett i hjärta och hjärna just nu. Jag tänker på den nästan hela tiden. Jag både oroar mig och glädjs, det är så dubbelt det där. Tack vare mamma och Nicklas kom jag riktigt långt med all packning i helgen. Tyvärr skadade jag mig igår på kvällen när jag och mamma höll på och fixade det sista för dagen. Jag skulle hoppa ner från en stol (barfota) och landade på en vass plastbit, som tyvärr fastnade i foten i tre delar. Jag som inte tycker att jag är särskilt känslig höll på att svimma.

IMG_4053
Jag har lärt mig att om det inte blöder betyder det att något blockerar. Och mycket riktigt, plasten satt fast. Tre små hål in men bara ett hål som det kom blod ifrån. Mamma lyckades dra ut den ena med en pincett (blodbad) men den sista satt stenhårt. När mamma sa ”Nu måste vi åka till sjukhuset” bestämde jag mig för att nix, det ska vi inte. Så jag klämde ut plastbiten och ja, det blödde ännu mer. Men med foten i högläge ett tag slutade det. Jag trodde att jag skulle behöva halta fram idag, men det går förvånansvärt bra att gå på foten.

Barn som bits
Jag fick en bild skickad till mig av barnens pappa, något barn har bitit Philip i ansiktet på förskolan. Stackarn! Jag har själv fått ta emot det samtalet, att Philip bitit andra. Det är inte kul. Men den här gången var det alltså han som blev biten. Det var en period förut där han bet mig också, men det har gått över. Jag vet att vissa barn som har svårt att prata och uttrycka sig bits, men Philip pratar bra, så det är ingen ursäkt som funkar på honom…


Den stundande semestern 
Jag har nog aldrig tidigare längtat så mycket efter sol, bad och vila. Jag och Nicklas ska åka på vår första semester tillsammans. I april bär det av mot Cypern och det ska bli så mysigt. Jag tror att det ska vara helt okej varmt på dagarna, men lite kyligare på kvällarna. Jag behöver beställa några nya bikinis och baddräkter. Jag är sugen på en gul baddräkt. Gärna en som visar mycket rygg.

 

 

  1. Anette skriver:

    Åh gud vad skönt med semester till solen och värmen.
    Hoppas ni får det helt underbart ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..