ANNONS

Vabb en fredag, inte så tokigt!

/

Jag vabbar väldigt sällan men igår märkte jag att Alice inte var helt kry. Hon hade över 38 graders feber och när jag frågade Philip hur han ville göra sa han att han ville vara hemma. Jag brukar tycka att det sjuka barnet ska få vila ifred… Men bara om den friska vill gå till förskolan. Och Philip ville vara hemma (jag jublade inombords) för det är riktigt mysigt med en vabbdag. Vi har precis tittat på Lejonkungen bland alla flyttkartonger. Alla tre kröp ihop i soffan, väldigt trångt men mysigt.

IMG_4339

Minns tiden när Alice och Philip var små bebisar och satt i den här bilen. Nu ska den flytta hem till deras lillasyster C. Men jag har en känsla av att Alice och Philip kommer använda den innan C är redo.

IMG_4355

Jag och Nicklas har laserat om matbordet så vi fick sitta vid soffbordet i morse och äta frukost.

IMG_4248

I veckan var jag och Jessica på en frukost som Vichy höll i. De pratade om vikten att använda solskydd. Och om olika hudtyper, att man ofta överskattar sin egen hud. Många (ink mig själv) tänker ”men jag har nog lite olivfärgad hud, jag bränner mig aldrig” men efter ett par timmar i solen på våren är huden röd och gör ont. Många är blekare än de själva tror. Det gäller verkligen att vara försiktig.

IMG_4238

Där borta sitter Karin Nordin, en av mina gamla jobbarkompisar från Frida Förlag. Tänk att vi har känt varandra i 13 år. En evighet! Jag blev så glad när jag såg henne. 

IMG_4242

Den här ska bli spännande att testa när vi åker till Cypern. Jag bad även om att få testa solskydd till barnen. Det går minst sagt åt!

4
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00