ANNONS

/

Den här veckan hittade jag en söndagslista hos Leyla från Elle.

Bäst i veckan:
Söndag. Igen. Jag tycker att tiden går så otroligt fort. Det känns inte som att det var så länge sen jag och Nicklas träffades. Som vi hade vår första sommar tillsammans. Som vi pratade om att flytta ihop, köpa något gemensamt. Nu är vi där. Vi blir sambos. I morgon blir lägenheten vår, på riktigt. Det som varit bäst i veckan är fredagsvabben. Jag såg att någon av er störde sig på att jag skrev att det var mysigt med vabb. Att det stör en arbetsgivare. Jag är sån som person, jag vänder ofta negativa saker till positiva. Jag skulle kunna gnälla över förlorad inkomst, men istället vänder jag på det. Förlorad inkomst, men tid med mina barn. Jag kan faktiskt inte tänka mig nåt bättre! Jag skulle aldrig skicka iväg mina förkylda, febriga barn till förskolan. Barnens hälsa går alltid först, det tänker jag inte ha det minsta dåligt samvete över. Jag skulle heller inte ta med mina sjuka barn till jobbet, jag skulle känna mig respektlös mot mina kollegor.

Sämst i veckan:
Jag hamnade i en diskussion, på gränsen till ett bråk, med en person i min närhet. Det gjorde att jag blev ledsen, tappade energi och också blev arg. Jag skrev precis att jag försöker vända negativa saker till positiva och så fick jag göra även här. Man kan inte vinna alla fighter, det är omöjligt. Ibland måste man bara ge sig. Så fick det bli nu. Jag gillar inte när bråk hänger över mig, det är som en svamp som suger ur mig all energi.

Veckans produkt:
Varje fredag kommer en kollega från kundrelationer ner till oss på admin på Skincity och mistar oss. Bra för huden, dåligt för ekonomin. Hon har alltid med sig nåt jag vill ha. Hon doftar dessutom sjukt gott, så jag beställde hennes parfym för 700 kr. Det får bli veckans produkt. Parfymen heter Molecule 01 och doftar olika på alla. Jag älskar den!

mo1

Veckans godaste måltid:
Oj, vad svårt… Jag kan inte minnas någonting jag ätit den här veckan. Det är inte så gott betyg till maten jag stoppat i mig. Det har blivit en hel del pasta och sallades från kylen på jobbet. Nästa vecka ska jag däremot äta middag på L’Avventura, det ser jag verkligen fram emot. Dels för att jag vill äta där (hört så bra om det stället och har testat ena kockens mat hemma hos honom, drömgott!) och dels för att jag ska få träffa Johanna Kajson och Annika igen. Jag minns inte ens när jag träffade Johanna senast.

Nästa vecka ser jag fram emot:
Att flytta! På fredag går flyttlasset och det ska bli så sjukt kul att få inreda ett helt nytt hem. När jag och Nicklas letat inspiration och sånt tycker och tänker vi lika om mycket. Jag är lite mer inne på det rosa än han är, men annars gillar vi samma lika. Det känns skönt! Och roligt att flytta ihop med en man som är väldigt intresserad av inredning.

c143fcbf66e11c8fc90953fd951ae49d

Nästa vecka ser jag inte fram emot:
Det finns nog faktiskt ingenting som jag inte ser fram emot. Jag känner att livets pusselbitar faller på plats, klyschigt nog. Jag har kämpat klart mot min depression (äter fortfarande medicin och planerar inte att sluta). Jag känner mig tryggare och tryggare i min relation för varje dag som går. Just nu är barnen i en fas där de är väldigt fina med varandra. Jag trivs på jobbet och jag ser fram emot att vila upp mig en vecka i solen i april. Livet hörrni. Det blev ju bra ändå.

Med Johanna i New York <3 Fint med henne som stöd under en vecka av ångestattacker och tårar.

Måndagens planer:
Jag får nycklarna till lägenheten på måndag, så veckan startar riktigt bra. Sen ska jag till läkaren för att kika på lite prover jag lämnat och prata depression. Jag håller tummarna för att båda barnen får vara friska den kommande veckan.

2
63

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00