Hypokondriker deluxe

Jag äter ju anti-depp medicin sen ungefär ett halvår tillbaka. Med jämna mellanrum besöker jag min läkare för att prata om hur det går, hur jag mår och hur vi fortsätter framåt. Han är riktigt bra min läkare. Han är kunnig, han lyssnar och han rolig. Jag tycker om att gå till honom. Förra veckan var jag och lämnade prover för att kolla om det finns någon anledning att jag känner mig trött. Alltså tröttare än vanligt. Och japp, det fanns en anledning. Jag har järnbrist igen, det hade jag när jag var gravid också. Så nu ska vi göra en utredning på vilken typ av järn som saknas… Så tror jag han sa. Han sa i alla fall att det inte är konstigt att jag känner mig trött. Jag har dessutom brist på D-vitamin, vilket inte är helt ovanligt när man bor i landet Sverige.

IMG_3999

Det här med att alltid känna sig trött och att lätt bli andfådd är inte så härligt. Men skönt ändå att få ett svar. Jag började googla efter mitt läkarbesök och det är ungefär det dummaste man kan göra. Enligt google är det även tecken på cancer. I morgon ska jag lämna nya prover och kolla upp vidare vad som är knas. 

IMG_3933
Jessica och Elsa var hundvakt för ett tag sen åt den här gulliga rävliknande vovven. Så söt! Både jag och Nicklas är sugna på hund, men inte nu. Vi har bestämt att det får bli när vi flyttar till hus, om kanske fem år. Då är alla fyra barnen lite större också och kan hjälpa till.

 

 1. Alltså det är ju livsfarligt att googla, allt man googlar leder till cancer. Så please dont. Hoppas allt blir bättre med järn gumman, ha det bäst.

 2. Emma skriver:

  Jag dricker blutsaft, det är kanon mot järnbrist och samtidigt snäll mot magen. När jag kände mig trött, andfådd och öronsus så var det låga järnvärden.

 3. Ett tips gällande D-vitamintilskott är att inte köpa de som säljs på apoteken för de innehåller otroligt lite D-vitamin. Bodystore säljer bra märken, tex Holistic, som är av mkt bättre kvalitet och innehåller mkt större mängd D-vitamin.

 4. Ika skriver:

  Lyssna på ofiltrerat podcast med Jessica Frej där hon berättar om sin erfarenhet av att solm barn bo varannan vecka. Hon flyttade hem till sin pojkvän för en fast punkt för att slippa flytta fram och tillbaka.

 5. Anne skriver:

  Äter du mycket järnrik mat då? Rött kött, baljväxter, ceralier? Eller är det mycket sallader, yoghurt och dylikt? Vet du med dig att du äter lite järn är det väl sannolikt förklaringen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..