ANNONS

Nu är jag Sollentuna-bo!

/

I morse ringde klockan 06 och det var dags att flytta. Jag valde att sova hos Jessica igår och det var så himla mysigt. Jag, Johanna, Annika och Jessica var ute och åt och när jag hade kört hem Jessica orkade jag inte köra en meter till. Att få vakna nära Elsa när jag inte har mina egna barn hemma är så mysigt. Hon blev alldeles lycklig när hon såg att jag hade sovit bredvid henni. Idag har vi kört allt från mitt hus och allt från Nicklas hus. Det gick så mycket smidigare än jag hade tänkt mig. Vi är så tacksamma över att våra mammor och Acko kunde hjälpa till. Idag var första gången våra mammor träffades, så roligt!

IMG_4783

Efter båda rundorna med flyttbilen blev det pizzalunch. Jag och mamma delade på denna ljuvliga azteka, jag älskar starka pizzor. 

IMG_4735
Man kan ju tycka att det är lite felprioriterat att gå ut och äta på restaurang kvällen innan man ska flytta… Men jag har saknat Johanna så mycket och ville inte missa en kväll med henne. Jag glömde ta en bild på oss tillsammans, men här är jag och Annika. Vi åt middag på Lavventura, mer om det i morgon.

Nu kommer strax både Mio och Ikea med leverans av möbler. Just nu har vi inga stolar och inga sängar till barnen. Nicklas barn kommer på söndag, så i morgon blir det till att montera möbler för hela slanten. Inte min favoritsyssla, men med någon bra podd (typ Mordpodden, älskar den!) går det nog undan. Hoppas att ni har en mysig fredagskväll!

5
94

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00