Nu är jag Sollentuna-bo!

I morse ringde klockan 06 och det var dags att flytta. Jag valde att sova hos Jessica igår och det var så himla mysigt. Jag, Johanna, Annika och Jessica var ute och åt och när jag hade kört hem Jessica orkade jag inte köra en meter till. Att få vakna nära Elsa när jag inte har mina egna barn hemma är så mysigt. Hon blev alldeles lycklig när hon såg att jag hade sovit bredvid henni. Idag har vi kört allt från mitt hus och allt från Nicklas hus. Det gick så mycket smidigare än jag hade tänkt mig. Vi är så tacksamma över att våra mammor och Acko kunde hjälpa till. Idag var första gången våra mammor träffades, så roligt!

IMG_4783

Efter båda rundorna med flyttbilen blev det pizzalunch. Jag och mamma delade på denna ljuvliga azteka, jag älskar starka pizzor. 

IMG_4735
Man kan ju tycka att det är lite felprioriterat att gå ut och äta på restaurang kvällen innan man ska flytta… Men jag har saknat Johanna så mycket och ville inte missa en kväll med henne. Jag glömde ta en bild på oss tillsammans, men här är jag och Annika. Vi åt middag på Lavventura, mer om det i morgon.

Nu kommer strax både Mio och Ikea med leverans av möbler. Just nu har vi inga stolar och inga sängar till barnen. Nicklas barn kommer på söndag, så i morgon blir det till att montera möbler för hela slanten. Inte min favoritsyssla, men med någon bra podd (typ Mordpodden, älskar den!) går det nog undan. Hoppas att ni har en mysig fredagskväll!

 1. Karin skriver:

  Det ska bli roligt att fortsätta läsa bloggen även nu när ditt liv ser lite annorlunda ut mot tidigare! Grattis till samboskapet😊

 2. Anette skriver:

  Ska bli så spännande att se hur det blir när ni får ordning på hemmet!
  Förstår såååå din o-like på att skruva möbler – måste va en av de tråkigaste sakerna som finns 🙁 Men lycka till, du är stark!
  Kram

 3. Cissi skriver:

  Sååå glad för din skull! Stort grattis ❤️💐

 4. Lina skriver:

  Haha, en halv sekund trodde min trötta mammahjärna att Mio och Ikea var två personer 😂 Hann påbörja tanken ”vem döper sitt barn till Ikea…”. Hjärnan är ju rätt underhållande ändå när den fått för lite sömn 🤪😂 Grattis till samboskap! Hoppas ni kommer trivas! 💕🍾😊

 5. Malin skriver:

  Välkommen till Sollentuna. Bästa kommunen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..