ANNONS

Vad var ditt första intryck av mig?

/

Jag satt på nätet och letade efter roliga frågor att ställa till Nicklas. Och till er. Från ingenstans nu (vi sitter mittemot varandra vid köksbordet med varsin dator) frågade jag honom vad hans första intryck av mig var. Han blev helt ställd, haha. Och sen sa han massa fina ord, men han ville inte att jag skulle skriva ner det i bloggen. Och jag respekterar honom, och väljer att inte skriva vad han sa. Men du som har en partner, fråga hen vad första intrycket av dig var. Du kanske blir överraskad över svaret, det blev jag.

En bild från 2012 när bloggen handlade nästan enbart om planeringen av bröllopet med S. Jag och älskade lillasyster på en hemmafest med tema Gossip girl. 

Men nu vill jag fråga er, vad var ert första intryck av mig? När du hittade min blogg, instagram eller podd? Och har det där första intrycket förändras? Jag har trots allt bloggat i sju år nu och jag har minst sagt förändrats under de här åren. Och säkerligen du som följt mig från start också.

Och en bild från 2013, bröllopsresan till Maldiverna. Dit vill jag åka tillbaka. Det var så vackert där att man knappt tror att det är sant.

26
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00