Vad var ditt första intryck av mig?

Jag satt på nätet och letade efter roliga frågor att ställa till Nicklas. Och till er. Från ingenstans nu (vi sitter mittemot varandra vid köksbordet med varsin dator) frågade jag honom vad hans första intryck av mig var. Han blev helt ställd, haha. Och sen sa han massa fina ord, men han ville inte att jag skulle skriva ner det i bloggen. Och jag respekterar honom, och väljer att inte skriva vad han sa. Men du som har en partner, fråga hen vad första intrycket av dig var. Du kanske blir överraskad över svaret, det blev jag.

En bild från 2012 när bloggen handlade nästan enbart om planeringen av bröllopet med S. Jag och älskade lillasyster på en hemmafest med tema Gossip girl. 

Men nu vill jag fråga er, vad var ert första intryck av mig? När du hittade min blogg, instagram eller podd? Och har det där första intrycket förändras? Jag har trots allt bloggat i sju år nu och jag har minst sagt förändrats under de här åren. Och säkerligen du som följt mig från start också.

Och en bild från 2013, bröllopsresan till Maldiverna. Dit vill jag åka tillbaka. Det var så vackert där att man knappt tror att det är sant.

 1. Zara skriver:

  Följt dig sen din första graviditet. Fick själv barn ett par veckor efter. Har alltid tyckt att du(och Jessica) verkar vara så jäkla underbara personer. Öpnna och ärliga, varma och känsliga men framförallt så sjukt jävla roliga, detta märks främst i podden. Men kan skratta så högt åt er galna podd . Ni är
  Ruskigt bjussiga! Sen tycker jag du delade med dig på ett ärligt och värdigt sätt under skilsmässan. Så underbart att du är så lycklig med Niclas nu. Ni ser så fina ut ihop, ser väldigt förälskade ut.

 2. Maria skriver:

  Mitt första intryck var att du var en varm klok och fin människa, jag känner bara dig via podden och jag tycker det stämmer!
  Kram och grattis till ditt nya fina liv med din kärlek ❤️

 3. Anne skriver:

  Mitt första intryck var att du kämpade i motvind. Jag började läsa ungefär ett år innan er skilsmässa, och jag reagerade mycket på att det alltid var du som skulle ändra och anpassa dig i er relation, kommenterade även om det när du skulle göra en ”förbättringslista”. Upplevde dig som ledsen och nästan utbränd, och inte så konstigt varför nu med facit i hand. Tycker du verkar mycket gladare nu, både i bloggen och när du svarar på kommentarer. Och fint att du är så ärlig med hur du mår och hur livet är. Din blogg är en frisk fläkt bland all perfektionshysteri, älskar att livet får vara som det är hos dig. Kram och grattis till ert nya liv ❤️

  1. Så så så fina ord. TACK! Det betyder mycket ska du veta. Det var ett riktigt jävla skitår. Jag kämpade minst sagt i motvind. <3 Tack för att du läser. Kramar

 4. Blomma skriver:

  Jag började läsa sin blogg strax innan Alice föddes. Jag hade själv fått barn precis innan. Jag tycker du verkar vara en energisk människa, en frisk fläkt som bjuder på verkligenheten, inte en perfekt målad fasad. Inlägget du skrev om att kan känna dig för mycket, fullträff. Fortsätt vara du.

 5. sanna skriver:

  Du var med i bild hos Knivlisa & hon tipsade om din bridezilla blogg 😏 tyckte du var härlig men uppdaterade för lite om planeringen 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..