Vad var ditt första intryck av mig?

Jag satt på nätet och letade efter roliga frågor att ställa till Nicklas. Och till er. Från ingenstans nu (vi sitter mittemot varandra vid köksbordet med varsin dator) frågade jag honom vad hans första intryck av mig var. Han blev helt ställd, haha. Och sen sa han massa fina ord, men han ville inte att jag skulle skriva ner det i bloggen. Och jag respekterar honom, och väljer att inte skriva vad han sa. Men du som har en partner, fråga hen vad första intrycket av dig var. Du kanske blir överraskad över svaret, det blev jag.

En bild från 2012 när bloggen handlade nästan enbart om planeringen av bröllopet med S. Jag och älskade lillasyster på en hemmafest med tema Gossip girl. 

Men nu vill jag fråga er, vad var ert första intryck av mig? När du hittade min blogg, instagram eller podd? Och har det där första intrycket förändras? Jag har trots allt bloggat i sju år nu och jag har minst sagt förändrats under de här åren. Och säkerligen du som följt mig från start också.

Och en bild från 2013, bröllopsresan till Maldiverna. Dit vill jag åka tillbaka. Det var så vackert där att man knappt tror att det är sant.

 1. Åh just första intryck minns jag inte exakt, men däremot så minns jag att jag hittade podden när jag skulle flyga en gång. Jag har varit väldigt flygrädd periodvis, så jag var så glad för den och lyssnade avsnitt efter avsnitt och fokuserade på ert prat istället och det gjorde hela resan bra. 😊

  1. Tråkigt med en person som känner ett behov av att vara elak, för det är det enda en sån usel kommentar är. Ibland är det bättre att inte kommentera. Detta var en sån gång.
   Undrar hur du mår?

   1. En fråga som fick svar. Det här är jo inte min åsikt nu. Man följer olika bloggare av olika orsaker. Angelicas blogg är min guilty pleasure…som en bilkrasch man inte bör se…men inte klarar att låta bli att titta på. Jag mår järtebra,men det här är faktisk min «paradise hotel» et realityshow man skäms över att titta på.
    Hårda ord kanske..men det är inte mitt val å tjäna pengar på mina barn,mina kriser och mitt liv.

    1. Vilken konstig kommentar. ”Det här är inte min åsikt” säger du, varför skriver du det då? För att vara taskig eller?

     Angelica, jag började följa dig lite efter din skilsmässa, av en slump bara och inte av den orsaken :). Fastnade för att vi har barn i liknande ålder och du skrev bra!

    2. Jag blir genuint nyfiken på vad du vill åstadkomma med din kommentar? Den svarar ju inte ens på frågan som ställdes, den är ju bara elak och onödig.

  2. Angelica är väl om något så långt ifrån Isabella man kan komma? Hon lever i verkligheten till skillnad från Isabella. Jag uppskattar uppriktigheten, upp och nergångar-allt det som livet är! Jag har följt Angelica sedan planeringen av bröllopet så hängt med länge nu! Fortsätt vara du Angelica och bry dig inte om småsinta människor som saknar verklighetsförankring och hyfs!

 2. Jag började lyssna på eran podd och sedan började jag följa din blogg och instagram och jag älskar verkligen din blogg och instagram, jag längtar alltid efter ett nytt avsnitt av podden på måndagar.
  Ja gillar att du visar att man kan ha dåliga dagar men
  Att man kan göra de till något bra.
  Ha en bra torsdag och fortsätt med de du håller på med för du är så himla bra.

 3. Började lyssna på er podd när jag va gravid i slutet av 2016 och har lyssnat sedan dess. Älskar er podd! Så enkel och härlig! Följer er på instagram och ibland här på bloggen. Första intrycket var att ni verkade vara så härliga och bubbliga. Ni lättar upp vardagen som annars kanske kan vara lite grå.

 4. Jag började lyssna på er podd när min stora dotter var några månader gammal, knappt 2,5 år sen.
  Fastnade direkt för podden för ni verkade så roliga, öppna och jag älskade alla förlossningsberättelser. 😊👍
  Har fått så många goda skratt av er! Vid två tillfällen när jag har lyssnat i bilen har jag fått stanna för jag har skrattat så jag har gråtit!😂

  Keep up the good work, sluta aldrig podda!
  🌼

 5. Jag vet inte när jag började följa men det var efter bröllopet och innan Alice. Vet inte var jag hade för intryck av dig då men jag vet att jag blev chockad över att när jag hörde podden eller Instagram att du var så flamsig och tramsig (och Jessica med för delen). På ett bra sätt! Såklart!

 6. Var gravid och började lyssna på förlossningsberättelser i er podd. Första intrycket var att du var såå rolig, flamsig och ärlig (:

 7. Jag sprang över din blogg nån gång under slutet av 2017 och tyckte du verka vara en härlig, glad och sprudlande tjej, i samma stund fick jag nys om eran podd och blev fast. Älskar att lyssna på den 😊
  Grattis till att du blivit sambo och fortsätt vara du ❤️

 8. Minns inte mitt första intryck av dig, men har följt dig sedan du väntade Alice och har läst din blogg i princip varje dag sedan dess. Tycker det har varit fint att få följa dig i såväl med- som motgång och är väldigt glad att du hittat tillbaks till lyckan efter så mycket smärta <3 Jag är bara 24 men blev dumpad i höstas och när det varit som jobbigast har jag ofta tänkt på vad du tagit dig igenom. Älskar att följa dig (och dina supersöta kiddos)! Kram

 9. Jag kan inte för mitt liv förstå de personer som kommer in på olika bloggar och klankar på att bloggarna är ”för öppna”, ”hänger ut sina barn” osv?! OM det är så himla hemskt; GÅ INTE IN PÅ BLOGGARNA OCH LÄS!!! Det är ju pinsamt med människor som klagar men samtidigt gör pudeln med att kommentera då det betyder att de trots allt är nyfikna nog att gå in och läsa!
  Angelica, skratta åt de kommentarerna är du snäll. Pinsamma människor är vad det är.

  Jag lyssnade först på podden och hittade vidare till din blogg. Mys hemma med barnen och boa in er som familj nu. 🤗

 10. Jag började läsa bloggen efter att ha lyssnat på några poddavsnitt. Mitt första intryck var att du var sååå rolig och levde drömlivet. Tyckte att du var så duktig på att fixa fina dukningar till kalas, matchade outfits till familjen och ett vackert hem. Jag brukar ofta tröttna på bloggar efter ett tag men din följer jag dagligen och tycker att den är så bra! Älskar blandningen och variationen på inlägg.

 11. När jag lyssnade på podden så var mitt första intryck att du och Jessica var två tjejer man ville ha som kompisar! Roliga, genuina och högt i tak. Sen hade jag en period jag inte följde dig då det var lite likt Blondinbella vad gällde det du skrev och som att det inte var du riktigt. Blondinbella kan vara lite snäv och det är liksom inte du för mig, upplever att du har en förmåga att se även om du inte erfarit och vissa inlägg var inte så empatiska och lika hennes men som sagt var ett tag sen. Efter skilsmässan med S kändes det mer genuint igen. Älskar Jessica, hon är så jäkla grym men även du såklart, ni kompletterar varandra! Hon är en förebild som mamma och du som kvinna, en mix av er vore den perfekta trillingen! Skämt o sido ni är verkligen underbara!!!!!

 12. Jag var sjukskriven för utmattningssyndrom och utmattningsdepression under 2017. Många promenader blev det och jag hittade eran podd. Ni fick mig att börja skratta igen, är er evigt tacksam för det! Jag känner att du och din syster skulle jag vilja vara kompis med 😊

 13. Du var med i bild hos Knivlisa & hon tipsade om din bridezilla blogg 😏 tyckte du var härlig men uppdaterade för lite om planeringen 😂

 14. Jag började läsa sin blogg strax innan Alice föddes. Jag hade själv fått barn precis innan. Jag tycker du verkar vara en energisk människa, en frisk fläkt som bjuder på verkligenheten, inte en perfekt målad fasad. Inlägget du skrev om att kan känna dig för mycket, fullträff. Fortsätt vara du.

 15. Mitt första intryck var att du kämpade i motvind. Jag började läsa ungefär ett år innan er skilsmässa, och jag reagerade mycket på att det alltid var du som skulle ändra och anpassa dig i er relation, kommenterade även om det när du skulle göra en ”förbättringslista”. Upplevde dig som ledsen och nästan utbränd, och inte så konstigt varför nu med facit i hand. Tycker du verkar mycket gladare nu, både i bloggen och när du svarar på kommentarer. Och fint att du är så ärlig med hur du mår och hur livet är. Din blogg är en frisk fläkt bland all perfektionshysteri, älskar att livet får vara som det är hos dig. Kram och grattis till ert nya liv ❤️

  1. Så så så fina ord. TACK! Det betyder mycket ska du veta. Det var ett riktigt jävla skitår. Jag kämpade minst sagt i motvind. <3 Tack för att du läser. Kramar

 16. Mitt första intryck var att du var en varm klok och fin människa, jag känner bara dig via podden och jag tycker det stämmer!
  Kram och grattis till ditt nya fina liv med din kärlek ❤️

 17. Följt dig sen din första graviditet. Fick själv barn ett par veckor efter. Har alltid tyckt att du(och Jessica) verkar vara så jäkla underbara personer. Öpnna och ärliga, varma och känsliga men framförallt så sjukt jävla roliga, detta märks främst i podden. Men kan skratta så högt åt er galna podd . Ni är
  Ruskigt bjussiga! Sen tycker jag du delade med dig på ett ärligt och värdigt sätt under skilsmässan. Så underbart att du är så lycklig med Niclas nu. Ni ser så fina ut ihop, ser väldigt förälskade ut.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..