ANNONS

Hans blick när han ser henne

/

De här två. Det bästa jag någonsin gjort i mitt liv, mina älskade två barn. När vi hade ätit middag i torsdags begav vi oss ut på upptäcksfärd vi tre. De tre musketörerna. Vi hittade tre olika, väldigt roliga lekparker, bara ett stenkast från där vi bor. Barnen var helt lyriska och testade alla olika grejer man kunde leka med.

IMG_5004
Sättet Philip ser på Alice är så fint. Jag fylls av så mycket kärlek när jag ser de här två tillsammans. Visst kan de bråka och slåss, men oftast är de fina mot varandra. Alice sa inför första natten ”Philip, om du vaknar mitt i natten, då kan du klättra upp till mig så ska jag gosa med dig”. Jag vill liksom bara gråta då, av lycka och kärlek.

IMG_5012

Där nere snurrar hon runt, lilla skruttan.

IMG_4988
Gungar som en liten apa.

IMG_4911
Idag ska vi tre iväg på kalas på ett lekland. Och Nicklas och hans kids ska på fotbollsträning. Det kommer nog bli så, att vi stundvis delar upp oss. Hans tvillingar är snart 9 år, och har en hel del aktiviteter. Men känslan när vi satt allihopa igår och åt fredagstacos var så fin. Min familj. Min fina, fina familj. Tänk hur livet blev ändå, trots alla tuffa dagar.

2
126

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00