Hans blick när han ser henne

De här två. Det bästa jag någonsin gjort i mitt liv, mina älskade två barn. När vi hade ätit middag i torsdags begav vi oss ut på upptäcksfärd vi tre. De tre musketörerna. Vi hittade tre olika, väldigt roliga lekparker, bara ett stenkast från där vi bor. Barnen var helt lyriska och testade alla olika grejer man kunde leka med.

IMG_5004
Sättet Philip ser på Alice är så fint. Jag fylls av så mycket kärlek när jag ser de här två tillsammans. Visst kan de bråka och slåss, men oftast är de fina mot varandra. Alice sa inför första natten ”Philip, om du vaknar mitt i natten, då kan du klättra upp till mig så ska jag gosa med dig”. Jag vill liksom bara gråta då, av lycka och kärlek.

IMG_5012

Där nere snurrar hon runt, lilla skruttan.

IMG_4988
Gungar som en liten apa.

IMG_4911
Idag ska vi tre iväg på kalas på ett lekland. Och Nicklas och hans kids ska på fotbollsträning. Det kommer nog bli så, att vi stundvis delar upp oss. Hans tvillingar är snart 9 år, och har en hel del aktiviteter. Men känslan när vi satt allihopa igår och åt fredagstacos var så fin. Min familj. Min fina, fina familj. Tänk hur livet blev ändå, trots alla tuffa dagar.

  1. Suss skriver:

    Det är HELT ok att dela upp sig! ♥️ Tänk om inte? Mina barn var 16 och 14 när vi bestämde oss efter tre år som särbo att leta hus tillsammans. Sambons barn var då 4 och 9.
    De trivs jättebra ihop och vill verkligen vara tillsammans samma vecka och uppleva allt tillsammans men de har hela tiden legat lite olika i fas med aktiviteter.
    Dina barn kommer bli de bästa fansen till större killarna om ett tag när det är matcher och så. Hans kommer att finnas där som förebilder för dina. Det kommer att bli toppen detta! 🤗 Men ge alla tid att landa och få utrymme i början. Så klart det kommer att vara en ”inkörningsperiod” men ge inte upp för allt i världen och glöm inte prata med varandra och med barnen.🤗♥️🥰 Jag tror på er! 🤩

  2. Josse skriver:

    Asså, jag vill typ gråta när jag läser om hur söta dina barn är mot varandra! 😭💕 när jag ser på Philip så längtar jag ännu mer efter min egen lilla prins i magen. Hoppas han blir lika gosig! 🥰 ha en fin dag gumman!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..