ANNONS

Bad utomhus och meditation

/

Eventet som jag, Jessica och många andra influencers var bjudna till igår var magiskt. Det var Eucerin som bjöd in oss till en kväll med massa härlig inspiration, återhämtning och hudvårdstips. Vi fick äta en god vegansk middag, sitta och få vägledd meditation i en bastu och sminka av oss och sen bada. Så härligt och välbehövligt för själen.

_V2A0831 (kopia)

Eucerin pratade om hudvård, olika syror och varför det är så viktigt att ta hand om huden, kroppens största organ. 

_V2A0694

Världens bästa John Valencia var på plats och det var mysigt att få prata med honom en stund. Han är alltid lika rolig! 

_V2A1010 (kopia)

Här badade vi! 

_V2A0667 (kopia)

Jill Johnson och hennes bonusdotter är ambassadörer för Eucerin. Jag var på eventet som Eucerin höll i förra året, i maj på Ruin Retreat. De pratade om hur fint det är att stötta varandra och vara nära, oavsett hur en familj ser ut. 

_V2A1179 (kopia)

Avsminkning i full gång! 

_V2A1213 (kopia)

Och jag kan ju aldrig göra någonting som en helt normal människa…

_V2A1282 (kopia)

Älskar att bada.

AF7AC911-5413-4E44-BFC8-0074E28F8D26-3

Längtar så mycket efter den här lilla bebisen som jag tycker ska heta Mimmi. Efter vår hund. Min baddräkt kommer från Lindex, det gör Jessicas bikini också.

_V2A1329 (kopia)
När vi gick hem fick vi med oss en härlig goodiebag. Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och sova. Jag är helt slut.

2
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00