ANNONS

Jag är inte död

/

Det finns få människor som får mig att skratta så mycket som Jessica får. Och när jag skrattar åt saker som hon säger, då är det som att hälla bensin på en brasa. Hon kör på och drar skämt efter skämt, ofta saker som hon inte ens fattar är roliga. Jag vet att både hon och mamma tycker att det är skitjobbigt att jag och barnen har flyttat. Men jag är ju inte död! Och jag har inte flyttat till ett annat land, jag är bara 35 minuter bort.

IMG_5119

Klänningar från Gina tricot. Så skön!

Något jag lärt mig de senaste två åren är att livet absolut inte blir som man har tänkt sig eller planerat. Livet går inte att bestämma över. Det är som ett hav med stora, stormiga vågor. Och ibland är det alldeles, alldeles spegelblankt och stilla. Det är när det är stilla som man får passa på att vila. Samla energi. För när stormen väl kommer måste man orka följa med i vågorna. Att kämpa emot blir bara tröttsamt för både kropp och själ. Jag har släppt taget nu och följer med i livets tuffa (och stundvis riktigt härliga!) vågor.

IMG_5114
Igår var jag och Jessica på ett supermysigt event som Eucerin höll i uppe på The Nest på Downtown camper. Jag och Jessica hade det som extra arbetsplats massa gånger som frilansare. Inte just övervåningen, men nere i lobbyn är det perfekt att sitta och jobba. Att få umgås med Jessica ger mig energi. Hon gör mig glad och jag känner att det här med flytten inte kommer att förstöra någonting mellan oss. Snarare ta oss närmre varandra. Eller jag hoppas i alla fall det. Sen kan jag hålla med Jessica om att det är aptrist att barnen inte ska gå i samma skola. Har avslutningar tillsammans. Växa upp på samma gata. Men jag tycker att Jessica med familj kan köpa nåt här i Sollentuna istället. <3

0
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00