Nedbäddad sjukling

Igår kände jag mig riktigt krasslig när jag vaknade på morgonen. Jag bet ihop, tog två alvedon och under dagen kändes det mycket bättre. Men när arbetsdagen var slut och jag la mig i soffan här hemma i lägenheten fick jag frossa. Och idag är jag sjuk. Som ett brev på posten! Jag badade utomhus i början på veckan och jag tränade ett stenhårt PT-pass i onsdags. Så inte helt otippat att jag blev sjuk. Jag hoppas att det känns bättre redan i eftermiddag. Jag har så mycket roligt inbokat i helgen som jag inte vill missa. Födelsedagsfirande för Nicklas ena syster, brunch här hemma med några kompisar, showen Art med Nicklas på söndag och poddande med Jessica. Jag vet att vila, vatten och lite smågodis brukar hjälpa. Så nu ska jag bädda ner mig soffan och sova en stund till.

IMG_5228
Jag läste på om en spännande behandling i Susanne Barnekows blogg. Jag vill verkligen testa den! En lymfmassage och koppning. Jag har testat koppning för en herrans massa år sen och satan vad ont det gjorde. Men jag känner att en ”utrensning” i form av en lymfmassage skulle behövas. Men frågan är, blir man riktigt sjuk då om man har nåt som ligger och spökar i kroppen? Jag får helt enkelt ringa och fråga salongen.

 1. Önskade varmt rekommendera koppningsbehandling till någon av nedanstående hijamaterapeuter i Stockholmsområdet. Det finns ganska många som börjat erbjuda denna typer av behandling, men viktigt man går till någon som är duktig.

  * Skandinaviska Hijamainstitutet
  00 46 76-0605171

  http://www.hijamainstitutet.se/behandlingar/

  Stockholm, Uppsala främst.
  Behandling enligt överenskommelse.

  De både utför koppning samt utbildar inom detta.

  * Hijama för ladies (och män)
  ‭00 46 70-496 88 31

  Årsta, Stockholm.

  Rekommenderar varmt förutom vad som brukar vara några generella punkter även att sätta en kopp på huvudet. Gör underverk! Dessvärre kan inte alla denna teknik, men bägge ovanstående terapeuter har lång erfarenhet.

  Finns inget problem som inte hijama kan bota (nästan), lovar! Fantastiskt. 🙂

  Happy hijama! <3

 2. Det påminner om en LPG behandling, de är asbra, väldigt effektiva om man fortsätter med de samt motionerar och äter bra. 🙂

 3. Ulrika skriver:

  Hej!

  Kan du inte berätta om hur första veckan under samma tack som bonusfamilj har gått? Vore så intressant att höra. Jag och min pojkvän, som precis som jag har barn innan, har nu varit ihop i 2,5 år men vi känner oss fortfarande inte redo att flytta ihop även fast alla funkar bra med alla. Men så stor grej ändå. Tycker att ni har varit mycket modiga som bara brassat på!

  Krya på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..