Jag gillar det där spontana i vår relation

Jag har alltid varit en person som tycker om när saker sker spontant. Visst kan jag planera in saker långt i förväg, men allra helst vill jag vara spontan. Sen jag blev mamma är det inte riktigt lika lätt att vara spontan. Nu har jag ju visserligen bara barnen varannan vecka, så halva tiden är jag fortfarande gamla jag, som jag var innan jag blev mamma. Men ett exempel på en spontan grej som jag känner är riktigt mysig. Idag när jag kom hem från jobbet möttes jag och av glad sambo som frågade om vi skulle äta middag ute och kolla på AIK-matchen. Nicke älskar fotboll och jag har ingenting emot att se en match eller två då och då. Det var verkligen härligt att få komma iväg, bara vi två. Helt spontant.

IMG_5337

Vi åt middag på O´Learys i Sollentuna centrum. Kanske inte mitt favoritställe, men jag blev faktiskt överraskad av maten. Jag har kanske lite fördomar om den där typen av sportrestauranger. Att det bara ska serveras hamburgare med slafsig dressing. Jag valde tacos med picklad rödlök och den var verkligen god.

IMG_5341

Gott! 

IMG_5346
Jag har inte varit tillsammans med någon innan som är så fotbollsintresserad som Nicklas är. Han kan sitta och titta på en match i soffan och jag frågar vilket lag han hejar på. ”Inget speciellt” svarar han då. Men jag förstååår inte hur man kan se en match, men inte heja på något lag?! Jag trodde att det var det som var hela grejen. Men han gillar att kolla på fotboll eftersom han gillar sporten. Och han kan tycka att vissa spelare är intressanta att titta på.

Jag önskar att det fanns någon sport som jag tyckte var lika spännande och intressant. Jag blir i och för sig svinglad om jag slår på tv:n och det är hästhoppning på tv. Men det är aldrig något jag kollar upp i förväg, när det är något viktigt. Men det är ju riktigt spännande att se! Jag älskade för övrigt den serien på Svt play… som handlade om just Svenska elithoppare. Haha, så heter så såklart inte. Och jag kommer inte på vad serien heter heller. Hoppas att ni haft en fin start på den här veckan.

  1. Sofia skriver:

    Vad jobbar Niclas med?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..