Utredning för tarmcancer

Igår var jag hos min läkare för att fortsätta kolla upp mina värden som varit låga. Utredningen fortsätter. Och när han igår sa orden ”Jag vill att du lämnar prover för att utesluta att detta är tarmcancer” började jag gråta. Då sa han:”Men du har väl inte det i släkten, va?”. Jo. Det har jag. En nära släkting har just det, tarmcancer. Och jag vet att man inte ska googla, men det har jag såklart gjort. Inte bra. Inte bra. Inte bra. Nu tar jag bara en dag i taget. I morse var jag tillbaka på sjukhuset för att lämna ännu fler prover. Och de närmsta dagarna ska jag lämna avföringsprover.

IMG_5237

Jag tänkte skriva att jag önskar att livet bara kunde få vara lite stilla. Lite jäkla lugn och ro. Men då vore ju inte livet livet. Det består av uppgångar, nedgångar och allt där emellan. Förmodligen är det ju inte cancer jag har. Förmodligen är det något helt annat. Min läkare är väldigt noggrann och jag vet inte hur många olika prover jag lämnat nu. Men nu är det bara att hålla tummarna. Jag känner att jag är lite i ett vakuum. En dimma. Jag har svårt att fokusera och längtar extra mycket efter mina barn. Och efter svar. Jag vill bara ha svar vad som är fel med kroppen.

 1. Tror inte Du skall vara rädd. lätt och säga då man själv vart på sådana undersökningar och lämnat massa prover. i mitt fall hade jag tarmfickor precis som 99% av svenska befolkningen.men har en retad tarm samt IBS.så jag får leva efter det.och det funkar nu när jag tagit bort en del av mat och vissa grönsaker och frukter. överlever ändå. så det är säkert nåt liknande Du har.Men givetvis blir man lite orolig och nedstämd.men det vänder sen skall Du se.

 2. Maria skriver:

  Känner så med dig!
  Du kommer igenom detta och då kommer lättnaden vara så stor!
  Du har ju precis kommit upp ifrån den katastrof som skilsmässan innebar och detta färgar den här händelsen.
  Ta en dag i taget och omge dig med din familj.
  Stor stor Kram!

 3. Stor kram till dig finis ❤️ Kommer gå bra ska du se!

 4. Hej Angelica,
  Förstår att du är både rädd och orolig just nu! Skickar en stor kram ❤️ tycker mig ha läst att Jessica har fått diagnosen hypothyreos? Har de uteslutit det?
  Jag mådde jättekonstigt i flera år, med ångest och oro och mystiska kroppsliga symptom innan jag blev diagnosticerat med hypothyreos. Har du kollat det, och vet du om fine värden ligger innanför referansvärdena?

 5. Börja med serllerijuice varje dag. Läs Medial läkning eller kolla medicalmedium på IG. Alltid värt att prova, så många som blivit bättre

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..