ANNONS

30 grader i februari

/

En serie jag verkligen fastnade för när den gick var ”30 grader i februari”. Nu såg jag att den dykt upp på Svt play så jag ska se om hela tänkte jag. Nicklas var inte så sugen på att se den när jag sa ”Den är såååå bra, och man mår såååå dåligt av att se den”. Vi tycker lite olika om vad som är bra och vad som är dåligt. Jag vill att det ska kännas. Vi såg en rätt obehaglig serie nu tillsammans, The Sinner med Jessica Biel. Märklig, bra och det är svårt att sluta tänka på den.

30graderifebruari-2012-e00-5993-jpg

Om ni har tips på serier som ni tror att både jag och Nicke gillar får ni gärna kommentera. Vi båda älskade Störst av allt. Och han gillade filmen A star is born, nästa lika mycket som jag. Den skulle jag vilja se om ikväll när barnen har somnat. Nu är det dags för middag, allihopa. Det här är andra veckan vi bor alla tillsammans och än så länge går det bra!

13
53

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00