30 grader i februari

En serie jag verkligen fastnade för när den gick var ”30 grader i februari”. Nu såg jag att den dykt upp på Svt play så jag ska se om hela tänkte jag. Nicklas var inte så sugen på att se den när jag sa ”Den är såååå bra, och man mår såååå dåligt av att se den”. Vi tycker lite olika om vad som är bra och vad som är dåligt. Jag vill att det ska kännas. Vi såg en rätt obehaglig serie nu tillsammans, The Sinner med Jessica Biel. Märklig, bra och det är svårt att sluta tänka på den.

30graderifebruari-2012-e00-5993-jpg

Om ni har tips på serier som ni tror att både jag och Nicke gillar får ni gärna kommentera. Vi båda älskade Störst av allt. Och han gillade filmen A star is born, nästa lika mycket som jag. Den skulle jag vilja se om ikväll när barnen har somnat. Nu är det dags för middag, allihopa. Det här är andra veckan vi bor alla tillsammans och än så länge går det bra!

 1. Saknad aldrig glömd (unforgotten på engelska) gillade både jag och min kille.
  Spännande men inte läskig, och sorglig och fin på samma gång 🙂

 2. Både jag och min man älskade serien Bodyguard på Netflix (händer sällan att båda gillar samma serie)! In the vault på tv4 play/cmore blev jag besatt av och sträckkollade.

 3. Bohemian Rhapsody! Dock en film. Såå underbart bra!😍 Här hemma gillade vi också The Sinner. You är en bra serie. The Fall, kriminalserie. Outlander, romantisk. Och en mer lättsam serie med bra musik och mycket drama är Nashville.

 4. Hemma igen! En Australisk serie på SVT play. Sista säsongen går nu på tv. En jättebra serie som har allt och den ser vi båda. Det påminner om vår svenska Vår tid är nu! Som också är jättebra om du inte sett den.
  Vi gillade också 30 grader i februari båda två.

 5. Tips på bra film som jag tror ni båda gillar är ”när mörkret faller” från 2006. Verklighetsbaserad om jag minns rätt. En film jag sett flera gånger.

 6. Jaa! The Sinner var så bra verkligen! Kolla på The killing med Joel Kinnaman. Det är den bästa serien jag någonsin sett.

 7. Dirty John på Netflix! Obehaglig, men inte läskig. Men svår att släppa och skapade diskussioner här hemma!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..