Junibacken, vilken succé!

Igår var det en härlig morfar-dag med Alice, Elsa och Philip. Barnen fick välja om de ville gå på Skansen eller om de ville gå på Junibacken, alla tre ville till Junibacken och sagotåget. Det kändes som ett skönt val med tanke på kylan som kommit tillbaka till Stockholm. Eller ja, skönt och skönt. Jag hade ingen aning om att det var påsklov och att det skulle vara en miljon människor på Junibacken. Det var mysigt om än lite rörigt. Det är nog bättre att åka dit en vardag när det inte är lika mycket folk. Jag blir lätt stressad av så många människor och alla barnen springer åt olika håll. Jag, Alice och Philip tog bilden från Sollentuna och hittade parkering precis utanför Junibacken. Så sjukt skönt att bo så nära stan nu!

IMG_5545

Philip fick välja kläder själv, det blev skjorta och fluga. 

IMG_5556

Gullnos! Han sa häromdagen ”Mamma, min busnos satte på tvättmaskinen igen”. Jag fattade först inte vad han menade, men sen hade han förklarat för Nicklas att hans näsa hade satt på tvättmaskinen…

IMG_5575

Alice hade en önskan om att vara sminkad som katt.Hennes klänning är ny och kommer från Gina Tricots nya barnkolletion. 

IMG_5593

Inne på ”Benen fulla med spring” kunde man testa att hoppa från ett hustack, precis som Madicken. Det var så roligt att se hur Alice först ville hålla i min hand när hon hoppade. För att se bara klättra upp och hoppa 10 gånger på raken. Modiga groda. 

IMG_5605

Morfar och Philip, de har ett alldeles speciellt band de där två. 

IMG_5607

Så mycket kärlek!

IMG_5639
Till lunch blev det pannkakor, köttbullar och festis.

IMG_5635

Pappa följde med hem till Sollentuna för att titta vår nya lägenhet. Philip visade stolt sin våningssäng och sa ”Där uppe sover Alice och här nere sover jag. Jag och mamma”. Gose. Han hämtar mig varje natt. Pappa läste två nya böcker för barnen, båda skrivna av Stina Wirsén. Sorgliga, knasiga och underhållande. Att se pappa läsa är som att gå på teater.

Nu har jag och Jessica precis spelat in Tvillingpodden. Vi pratar om mitt senaste läkarbesök och om rädslan att dö. Rädslan för cancer. Och om att jag känner mig så extremt trött och matt. Lyssna i morgon!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..