Mordpodden och andra poddar

När jag åker bil älskar jag att lyssna på poddar, ljudböcker eller ljudboksserier. Några favoriter är Rättegångspodden, Mordpodden, p3 dokumentär och nu Skilsmässobyrån. Jag har skrivit om Skilsmässobyrån på min instagram, jag gör ett samarbete där med Bonnier Bookery. Jag har alltså ingen deal att jag ska skriva om den här också, men den är bra, så jag vill inte att ni ska missa den. Massa kärleksintriger!

Jag har laddat upp med fler ljudböcker inför min och Nicklas resa. Men också köp fysiska böcker. Jag ÄLSKAR att köpa böcker, det är nåt härligt över det. Nu köpte jag av en ny författare som jag inte läst innan, jag ska tipsa er om den om den är bra. Jag gillar Ninni Schulman och hennes spännande deckare.

 Bild från när jag, Jessica och Annika var i Thailand i april 2017. Jag längtar sååå mycket efter sol och bad. Och få sova. Och äta god mat. Och bara umgås med Nicklas i en hel vecka. Bara vi. <3 Har ni tips på bra (gärna nya) böcker ni tycker jag ska läsa på resan får ni gärna tipsa. Jag vill att det är spännande/läskigt eller sorgligt. Gärna igenkänning i form av Stockholm där jag känner igen mig i miljöerna. Tipsa om er favoritbok, gammal som ny!

 1. Hej A! Läs Pernilla Ericssons megaspännande thrillers som handlar om Stockholm. Så spännande så man har ont i halsen för hjärtat sitter där halva böckerna :):) men så jävla bra!!!! Tror det finns tre, läs/lyssna på dem i rätt ordning!

 2. A skriver:

  Jo Nesbo – alla böcker om Harry hole
  Jan-Erik Fjell
  Roslund & Hellström
  Och såklart kepler! 😊

 3. Hanna skriver:

  Emelie schepp har en bokserie men sjuuuukt spännande böcker!

  Sen kan jag också tipsa om Sofie sarenbrandt!

  Älskar att läsa böcker när man ligger under ett parasoll i solen, kan lätt läsa 4-5 böcker på en vecka då!

  Du är bäst, kämpa på, livet är som en bergochdalbana först går det neråt men sen går det uppåt!

  Massa kramar

 4. Maria skriver:

  Majgull Axelsson är fantastisk!
  När man behöver perspektiv i sin kvinnohistoria.
  Intelligenta böcker som berör djupt i hjärtat.
  Lite mera lättsmält så är Åsa Grebe en bra författare.

 5. Serien som Lars kepler har skrivit. Grymma böcker. Spännande och läskiga 😅

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..