Det här med svärföräldrar…

Det är inte alltid helt lätt att komma in i en ny familj. Jag ska erkänna att jag var nervös när jag träffade Nicklas mamma och pappa första gången. Han hade berättat om deras relation, att de är två härliga människor, men vad skulle han säga? Det är ju trots allt hans föräldrar.

Jag kände från första stund att de här två människorna är personer jag mår bra av att ha i min närhet. Att jag kan vara helt avslappnad och mig själv när de är nära. De är fantastiska. Så varma, kärleksfulla, välkomnande och roliga. Det är inte alltid helt lätt det där med svärföräldrar. Man vill ju klicka, men man gör inte alltid det. Men med Nicklas mamma och pappa känns allt perfekt.

IMG_6216

Tacksam över att R och C fått världens finaste son. Min älskade sambo. 

IMG_6260

Jag har lyckats tränga bort ångestkänslorna som infinner sig vid påsk. Det var ju vid just påsken, på självaste påskafton som mitt äktenskap gick i krasch. Så jag har accepterat att mående är svajigt vid påsk. Men i år har det känts okej, eller nej. Det har känts riktigt bra. 

IMG_6211

Att få vara i hans famn är något av det bästa jag vet. 

IMG_6264

Hemma hos svärföräldrarna bjöds det på middag på deras uteplats. Årets första middag ute! Lite kallt när solen gick ner, men så mysigt. 

IMG_5919

Jag tänkte avsluta med en bild från ett samarbete som Jessica hjälpte mig att fota igår. Vi var där på påskmiddag med mamma och Acko. Klänningen kommer från Ellos och mitt samarbete kommer upp på instagram i morgon tror jag!

 1. Karin skriver:

  Härligt att känna så inför sina svärföräldrar! Du är jättefin i klänningen på sista bilden! Kram

 2. Maria skriver:

  Så glad för din skull!
  Själv har jag en så positiv känsla inför just påsken.
  Mina två äldsta barn har jag fött på just Påskafton!

 3. Suss skriver:

  Oj, har inte reflekterat över det förut men vi har liknande upplevelse. Det var på Skärtorsdagen 2009 som mitt då 17-åriga förhållande och 11-åriga äktenskap kraschade. Så påsk var i väldigt många år laddat för mig och barnen, säkerligen för deras pappa också men nu, efter 10 år så var det ändå det bästa som kunde hända även om det där och då var ett avgrundsdjupt svart hål. Så glad att jag träffat min nuvarande sambo och att vår härliga familjen Annorlunda funkar riktigt bra med alla nya familjekonstellationer som är nu är våra ”extended families”.
  Kram å Glad Påsk! 🤗

 4. Alma skriver:

  Tänker att ditt inlägg är fantastiskt! Tänker också att S måste känna likadant som du gör, för han skulle ju aldrig fråga om man tror att det blir tandgnissel eller sura miner… hoppas du förstår hur jag menar! Hoppas du får en fantastisk påskdag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..