En liten kärleksresa

Framme på Cypern! Klockan ringde 03:00 i morse (inatt?) och jag hoppade in i duschen. Faktiskt skuttade. Jag var så pass pigg att jag ställde och lockade håret till Nicklas stora förvåning. Men allt var packat och klart så det blev en lugn och skön morgon. Nicklas sa innan vi hoppade på planet att han skulle sova hela flygresan. Så blev det inte. Han satt och kollade på film, jag sov. Och läste ut en bok. Denise Rudberg och Hugo Rehnbergs senaste, tror jag att det var. Underhållande och lättläst! En härlig sommarbok trots att den handlar om julen. Jag älskar att läsa när jag är på semester. Jag blev sugen på att ta tag i det där bokskrivandet igen.

IMG_6303

Jag köpte även ”Spåren vi lämnar efter oss” av Pernilla Ericson, den ska bli spännande att läsa. Jag och Pernilla har gemensamma bekanta och hon är alltid lika gullig när vi ses. 

IMG_6351

När vi kom fram åt vi lunch och sen tog vi en timmes promenad i soldiset. 

IMG_6357

Fig tree bay, så fint ju! 

IMG_9839

Jag köpte ett par byxor på H&M igår för 99 kr, perfekta att resa i. 

IMG_9837

Skorna är också nya, från Adidas. Min t-shirt kommer från Acne. Har två stycken, de skönaste tishorna jag vet. 

IMG_6320
Här kommer vi att trivas!

Vi bestämde just att vi ska försöka köra ett träningspass om dagen. Nicklas håller på och springtränar inför ett lopp han ska springa i juni. Själv ska jag springa Vårruset i maj. Jag ska unna mig en massage eller två här också. Och försöka övertala Nicke att tatuera sig, hehe.

 1. Karin skriver:

  Men wow! Vad härligt! Du får gärna recensera hotellet/området sen, om du vill😄
  Själv åker jag till Mallorca på torsdag!

 2. Anette skriver:

  Åh det där hotellet ha vi också bott på de gånger vi varit på Cypern. Sååå bra och maten är FANTASTISK!

 3. Louise skriver:

  Ha en fin semester

 4. Maria skriver:

  Härligt!
  Kommer det något avsnitt av Tvillingpodden den här veckan?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..