Det gick snabbt att komma in i semestermood

Jag tror aldrig jag kommit ner i varv såhär snabbt innan. Vi har det superbra här borta. Vi äter, sover, solar, promenerar och läser. Ungefär så. Och glömmer bort vilken dag det är, trots att vi kom hit i måndags. Det är skönt med all inclusive trots att vi inte har några barn med oss. Det är skönt att inte behöva fundera över någon meny, utan bara hämta det man är sugen på. Det blir en hel del sallad med ljuvlig fetaost. Och mängde med choklasglass.

IMG_9851

Vi valde ett rum med fransk balkong och kan såhär i efterhand ångra att vi inte valde vanlig balkong med havsutsikt. Det här funkar i och för sig också. Men det är nåt speciellt med eftermiddagarna utomlands på en balkong tycker jag. Nu dricker ju inte jag alkohol längre (sen 15 augusti förra året har jag inte druckit en droppe) men känslan av att ta en kall öl i solnedgången. Den är härlig!

IMG_6429

Jag har med min mina snygga flip flops från jobbet! Igår badade jag tre gånger i poolen, men fortfarande har jag inte doppat mig i havet. Jag tycker att det är aningens för kallt… 

IMG_9859

Det är skönt att Nicklas och jag är lika trötta. Vi somnar tidigt och sover länge på morgonen. Det känns som båda vi två behövde den här semestern efter våra flyttar. 

IMG_9862
Nu har vi precis ätit lunch och ska bege oss ut på en promenad. Det är massa moln här idag så ingen av oss var sugen på att ligga och sola. På förmiddagen låg vi dock i varsin solbädd och läste. Jag varvar en bok och lite olika poddar. Det är skönt att bara ligga och lyssna också och inte behöva hålla i en bok.

 1. Elin skriver:

  Jag har fått upp ögonen för alkoholfri öl! Tips om man inte vill ha alkohol men ändå få njuta av upplevelsen 🙂

 2. Sofia skriver:

  Ni verkar ha det underbart! 😎☀️
  Är det en förlovningsring som skymtar på ditt finger? 😉👍

 3. Anette skriver:

  Åh hela promenadstråket längs vattnet där är sååå fint! Perfekt att de lagt ”trall! hela vägen också. Om ni går åt andra hållet (typ bakom hotellet) så kan man gå ut på de där klipporna och i groparna som är hitta salt-klimpar. Superhäftigt tyckte jag när jag va där sist 🙂

  Ha en fortsatt fin semester ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..