Young coconut och en dag till havs

Jag blev sååå glad när de äntligen hade fått in kokosnötter på ett ställe någon kilometer härifrån. Jag har varit där varje dag sen vi kom, haha. Ivrig tjej. Men idag hade äntligen leveransen kommit och en young coconut blev min. För 70kr! Ganska så mycket dyrare än i Thailand, men värd varenda krona. Den var riktigt, riktigt god.

Idag åkte vi ut med en båt för att se Cypern från havet. Det var kanske inte den bästa idén. När vi åkte var det kallt som tusan. Vi satt insvepta i våra handdukar och huttrade. När båten väl stannade och kaptenen ropade i högtalaren ”Nu får alla som vill bada” var det få som hoppade ner i det grönblå vattnet. Hade det varit varmare i både hav och luft hade jag gärna badat från båten. Men nu var tassarna lika blå som vattnet.

IMG_6553

Så nöjd med min kokosnöt! 

IMG_6551

Nyttigt och gott! Jag längtar redan tills i morgon när jag ska promenera bort och köpa en till. 

IMG_6540

En selfie från dagens båtutflykt, innan båten lämnade hamnen och vi frös. 

IMG_6545
Kristallklart vatten, så himla vackert.

IMG_6554
Min lilla monkey, ett trevligt och enkelt resesällskap. Vi har aldrig varit utomlands tillsammans innan, bara vi. Så jag hade ingen aning om hur vi skulle funka tillsammans på resande fot. Men Nicklas är enkel och det känns riktigt skönt! I morgon tänkte jag bjuda honom på middag inne i Aya Napa. Jag fick tips från en följare om en mexikansk restaurang som tydligen ska vara grym.

  1. Malin skriver:

    Hur smakar kokosnöten? Är det som kokosvatten?

  2. Fanny skriver:

    Säkert Los Bandidos som du blivit tipsad om, håller med den är sjukt bra👍🏻 Men annars tipsar jag om Hokkaido inte så långt därifrån! Asiatisk och väldigt gott 🤩

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..