Att acceptera fläckarna i ansiktet

Trots att jag smorde pannan med spf 50 i början av semestern smög den sig fram. Pigmentfläcken. Men jag har bestämt mig för att gilla den och alla andra fläckar i ansiktet istället. Det tar för mycket energi att hålla på och störa sig på småsaker. Det får se ut som att jag ätit chokladglass runt munnen. Jag får ta tag i projekt pigmentfläckar i höst igen, med fantastisk hudvård. Men nu under sommaren tänker jag fortsätta använda hög spf och njuta av solen. Och acceptera alla fläckar och fräknar i ansiktet.

pigmentflackar

Snart är det dags för oss att boarda planet som ska ta oss hem till Sverige igen. Jag är otroligt nöjd med den här semesterveckan. Jag känner mig helt utvilad. Lugn. Men full av saknad efter barnen. Jag pratade med Alice igår som blev ledsen. Jag tänkte först att jag skulle skippa att ringa, med risk för att någon av barnen skulle bli just ledsen. Men efter övervägande med deras pappa blev det ett facetime-samtal. Jag vill bara krama om de där små aporna nu. Jag har köpt med mig små presenter till båda kidsen. Jag tror de kommer bli nöjda!

 1. Anne skriver:

  Jag får EXAKT likadant 😅 blev ledsen först när jag såg det förra sommaren, men nu känner jag ärligt talat: fuck it! Litet pris att betala för att ha fått barn <3 och om folk tycker det ser konstigt ut är det deras problem, inte mitt. Vi är fina precis som vi är, med pigmentfläckar eller utan.

 2. Hej, tycker du är jättefin, men förstår ändå hur det är. Har samma problem fast i pannan och så fort man får färg blossar det upp, men jag orkar inte heller bry mig om det. Men jag skulle gärna vilja höra nångång vad du har för tips och vilka produkter som är bra, det skulle vara väldigt intressant. Tycker om eran podd också. Ha en mysig valborg!

 3. Maria skriver:

  Nä nu tror jag det räcker.
  Jag har gillat bloggarna och Tvillingpodden.
  Inte nu längre faktiskt.
  Allvarligt, så sur och tråkig ton som J har hela tiden.
  Så, valet är ju enkelt dom ni brukar säga…
  För de av era följare ni kanhända värnar om, ni ska nog rycka upp er för deras skull om inte annat.

  1. Hej, vad tråkigt att du känner så. Då får jag tacka för den här tiden! 🙂

 4. Lina skriver:

  Jag har också fått samma runt munnen, se ut som choklad..vad gör man? Har inte orkat ta tag i detta. Finns det speciella krämer mot det?

 5. Jenny skriver:

  Åh, har också fått problem med pigmentfläckar i ansiktet! Mest runt munnen 😩🙈 Hittar inget bra smink som döljer det och vet inte riktigt vad jag skulle kunna använda för bra hudvård, smörjer mig med solskyddsfaktor 50, men skulle jätte gärna vilja ha nå bra tips 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..