ANNONS

Fyra bilder från mobilen

/

Jag måste verkligen lösa det så att jag kan blogga från min mobil, det underlättar så mycket. Idag har vi varit på Parken Zoo hela dagen, så roligt! Mer om det i morgon, nu tänkte jag visa fyra bilder från min mobil som beskriver de två senaste dygnen väldigt bra.

IMG_6810

Igår på valborgsfirandet i Sollentuna lekte Alice hund.

Det märks verkligen att båda barnen har vuxit och blivit så stora. De orkar vara vakna längre, de orkar gå en hel dag utan vagn (den stora dubbelvagnen är såld!) och det är så kul. Jag skrattar så mycket med de här två galningarna. De här två dagarna med barnen har varit rakt igenom ljuvliga. Inatt väckte Philip mig och bad mig natta om honom. Jag väljer då alltid att somna om nära honom, i hans säng. Bästa timmarna på natten! Han slingrar in både armar och ben som en orm och ligger och snusar i mitt öra. Jag vet att vissa inte alls kan sova så, men jag har inga problem med det.

IMG_6749

Jag vet att jag inte är en mamma som alla andra. Det var jag inte före skilsmässan heller, men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var lite mer… hmmm… inte så sträng(?!) nu. Jag har överseende med en del saker som jag tror andra, heltidsföräldrar inte har. Jag kan rucka på mat- och sovtider en timme hit eller dit. Mitt motto är att barnen ska vara hela, rena, mätta och visa känslor. Jag tillåter att man får vara arg (men inte hålla på och skrika), man får gärna visa att man är ledsen eller missnöjd, men man får aldrig slåss. Skratta tycker vi alla tre om att göra, så det blir som sagt många skratt med mina apor. Jag vill ge barnen en så rolig och trygg barnsom som möjligt. Vissa dagar är det att gå ut i en lekpark och gunga och äta mackor till middag framför tv:n.

IMG_6803

Mamma var med igår vid elden och jag är så tacksam för hennes och barnens relation. De är så nära varandra och de älskar verkligen sin mormor. Världens bästa mamma. Vår relation blev så mycket bättre när jag hade gått i terapi i ett halvår. Den var bra innan också, men nu är den på ett annat sätt. Jag älskar henne, hon är en förebild för mig. 

parkenzoo_lemur
Idag var vi som sagt på Parken Zoo i Eskilstuna och en av de lyckligaste stunderna var inne hos lemurerna. De verkade gilla mig för flera hoppade upp på mina axlar om och om igen. Nu ska barnen duscha, sen blir det saga i sängen. I morgon väntar förskola och jobb. Och ett läkarbesök där jag ska få mina provsvar. Jag känner mig inte så orolig, då borde de ringt och satt in någon behandling. Typiskt mig att stressa upp mig och oroa mig i onödan. Men det var riktigt tufft att höra att läkaren vill utreda en för cancer, det hör inte till vanligheten när jag är hos min läkare. I morgon vet jag mer.

1
65

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00