ANNONS

När jag väljer att inte berätta allt för er…

/

Ni är några som frågat vad jag har för problem med magen och jag har valt att inte skriva så mycket om det. Jag tycker att det känns för privat. Mycket delar jag med mig av, men just det här känns helt enkelt bara för privat. Det jag däremot kan berätta är att magen ofta blir uppblåst som en ballong. Och gör rent ut sagt skitont.

Jag har åkt in akut flera gånger, för att smärtan inte är hanterbar. Jag får gå dubbelvikt och liksom piper av smärta. Någon gång misstänkte de njursten, en annan gång en uvi som gått upp i njurarna. En tredje gång fick jag svaret att magen blir uppblåst som en reaktion på smärtan. Men varför har jag då så ont? Det är delvis det min läkare håller på att utreda vidare nu. Det tar dock väldigt lång tid och det är många olika prover som ska tas. Många olika sjukdomar som ska uteslutas. Skönt att det inte var tarmcancer, min största skräck.

IMG_6986
Såhär ser magen ut just nu. Jag är på jobbet (jobbar kväll på Skincity) och tanken var att jag skulle äta middag nu på min rast. Men det finns noll sug efter mat när magen gör såhär ont. Det ser på riktigt ut som att jag är gravid och det är jag inte. Inte det minsta faktiskt. Och jag kan inte tänka mig att det handlar om gluten… Men jag är som sagt ingen expert, det är bara att invänta svaren från alla nya prover.

20
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00