ANNONS

En bokidé kom till mig när jag diskade

/

Jag och Jessica skrev en bok som aldrig gavs ut. Men det är för att vi gav upp när vi fick feedback från bokförlaget. Så dåligt av oss att inte bara skriva om, skicka in på nytt och vänta på svar. Nu har vi lagt just den boken (en barnbok) på hyllan ett tag. Vi får se vad som händer med den. Vi behöver ge den mer tid och kärlek… Men jag har en annan bok som verkligen behöver komma ut. Och det ska den få göra.

Jag kom på en idé till en spännande vändning i handlingen i boken idag när jag stod och diskade. Jag kommer ofta på bra idéer när jag nattar barnen eller när jag står i duschen. Aldrig tidigare har en idé kommit till mig när jag stått och diskat. Jag får också mycket inspiration av att vara nära skog eller hav. Vad inspirerar er?

IMG_7022
Solgasögon från Chimi eyewear, jacka från Ellos, tröja från Emma Israelsson, jeans från Nakd och en ny väska (vintage, men ny för mig) från Louis Vuitton. 

Nu kände jag mig peppad på att sätta mig och skriva. Nu när jag jobbar nästan heltid på Skincity är det svårt att få tiden att räcka till. Dygnet har trots allt bara 24 timmar, hur man än vrider och vänder på det. Och en bok skriver inte sig själv, den behöver massa tid. Jag får nog sätta mig ner och göra en tidsplan och sätta en deadline för mig själv. För nu har jag sagt att jag ska skriva den här boken hur länge som helst. Antingen skriver jag den ensam eller så skriver jag den med Jessica. Det var så mysigt när hon och jag åkte till Torekov bara för att skriva. Det kan jag tänka mig att göra igen… men nu ska ju hon ha en liten bebis. Kanske att jag tar en helg ensam där nere i höst. Tar tåget ner och sen stänger in mig och bara skriver.

IMG_7007
Annika, jag och Jessica mötte upp Caroline, Åsa och Anna och gick på Lindex x ByMalina. Vi fick förhandsshoppa en del av kollektionen och sen gick vi till Ljunggrens och åt middag.

466DCED0-38B6-4F87-A57D-DAF3C84BDB16
Åsa och jag jobbar tillsammans på Skincity. Så roligt att umgås även utanför jobbet. Mina skor kommer från Philip Hog.

IMG_7030
Det fanns så många fina plagg. För mig blev det en baddräkt, en sjal och en blus.

IMG_7034

Blusen kommer jag förmodligen bo i under sommaren.

IMG_7047

Jag fick krama om Jessica som jobbar på Lindex showroom. Det är alltid lika kul att träffa henne.

Nu sover båda barnen och vi tittar på Lets Dance. Jag är så seg så jag lär ju somna så fort jag lagt undan datorn. Som vanligt, haha. Klassisk fredagskväll för mig. Jag somnade bredvid Philip när jag nattade honom.

1
42

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00