När man känner att själarna passar ihop

Min kusin la upp en bild på instagram igår, att hon hade köpt en åsna. Jag frågade barnen om de ville åka och träffa den, de har aldrig klappat en åsna. De blev så glada eftersom det är i samma stall som deras favorithäst Primör bor. Vi hämtade upp min mamma och åkte till stallet efter lunch. Jessica, Ibbe och Elsa hade också varit där, men vi lyckades inte tajma vårt besök.

Kan i och för sig vara skönt för barnen också och få mer tid med mig, mormor, Josefin och alla djuren. Alice och Philip fick rida på Primör och vi borstade honom och gjorde honom fin. Sen fick vi hjälpa till att köra ut mat till alla hagar. Josefin körde fyrhjuling och vi satt på ett släp bakom. Det är länge sen jag och barnen skrattade så mycket tillsammans. Jag ville bara stoppa tiden.

IMG_9189

Ute i en hage med massa föl möttes våra blickar. Den här stora och ståtliga hästen och jag hade någon slags kemi. Hon pussades och gosade och jag ville stå kvar där resten av dagen. 

IMG_9192

Den dagen jag köper en häst vill jag att det ska kännas precis sådär. Som att två själar möts och liksom klickar. Tänk att få dela livet med en sån här fin häst. Jag har alltid tänkt att det är en islandshäst jag vill ha, men nu när jag träffade Hope kände jag ”nej, det är en stor häst jag ska ha. En mäktig och ståtlig häst.”

När jag kommer ut till det här stallet långt ute på landet mår jag så bra. Min mamma sa det också, att man liksom blir alldeles lugn i både kropp och själ. Inga måsten, ingen tid att passa. Bara njuta av alla djuren och den friska luften. 

IMG_9194

Så mycket kärlek för den här varelsen.

IMG_7332

Alice kände mycket kärlek för den här lilla busiga ponnyn. Eller det är en amerikansk miniatyrhäst. 

IMG_7394

Fina och busiga Primör. Man får alltid ha en hand på barnet som rider, man vet aldrig vad den här hästen hittar på för bus. 

IMG_7442

Åsnan, så otroligt mjuk i pälsen.

IMG_9199

Gulligaste Flippnos. Här är det bara några minuter ifrån massvis med regn.

IMG_7434

Jag gick en liten sväng med de här två gosisarna.

IMG_9188

Avslutar med en bild på min nya kärlek. Det var verkligen något magiskt med den här hästen. Så fin! Hoppas att ni har haft en fin söndag. Det blir tyvärr ingen Tvillingpodd i morgon på morgonen, den kommer förmodligen upp på kvällen, om jag och Jessica lyckas tajma våra scheman.

  1. S skriver:

    Kommer tvillingpodden ut en annan dag än måndagar? ☺️ Saknar den!

  2. Malin skriver:

    Gud va härligt med hästar! Hur kommer det sig att du/Jessica inte rider när ni är där?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..