ANNONS

Mot Furuvik och häng med Mr Norman

Vilken lyckodag! Jag vaknade av mig själv 06:30, helt och hållet utvilad. Kanske för att jag somnade tio minuter in i en film igår i soffan. Enligt Nicklas var filmen bra, men jag minns inte ens vad den heter… Jag får väl ge den en ny chans. Men för mig är det inte värt att kämpa emot tröttheten när den kommer över mig sådär i soffan. Det är ju så skönt att bara få somna. Jobbigare är det att bli väckt strax innan 01 och höra att det är dags att gå till sängen. Hur som helst är jag pigg och glad idag. Och nu sitter vi i bilen på väg till premiären av Furuvik. Jag, Nicklas, en av hans söner och en kompis till honom. Mina kids hade redan planer med sin farmor och farfar så jag kunde inte låna med mig mina apor.

IMG_8031
Annika Norman (som jag kallar Mr Norman efter att hon blivit kallad det i New York) och hennes lilla familj är också på väg mot Furuvik. Så härligt att få hänga med henne en hel lördag. Hon gör mig så glad, hon är faktiskt en av de roligaste jag känner.

IMG_8024
Jag har på mig min nya blus från Malina x Lindex. Den och ett par svarta jeans fick bli dagens outfit. Det ser rätt molnigt ut just nu, men jag hoppas att det spricker upp så jag får mer sol på min nos. Jag gjorde några snabba lockar i håret innan vi hoppade in i bilen. Och strax efter att vi hade rullat iväg kom jag på att jag helt hade missat att ta min medicin. Det var bara vända om. Jag måste ta den varje morgon, annars blir jag alldeles snurrig och yr. Jag hade ett videosamtal med en läkare igår om att förlänga och öka dosen på min anti-depp medicin.

Hon var verkligen bra. Hon frågade hur jag mådde, sa att jag kunde boka in tid hos någon av deras psykologer. Och sen bestämde vi att ha en ny avstämning om två, tre månader. Jag har hört innan att många läkare bara ”släpper iväg” sina patienter och skriver ut tablett efter tablett. Men hon var verkligen mån om att jag fick uppföljning. Det känns tryggt. Tycker att det är värt att lyfta upp, eftersom det skrivs mycket om hur dålig vården är för psykisk ohälsa. Jag förstår att alla inte har haft lika mycket tur som jag med mina psykiska problem. Och att många har det sjukt mycket tuffare än jag. Men ändå. Jag vill lyfta detta, för mig har det fungerat så himla bra.

2
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00