ANNONS

Nackspärr. Igen.

/

Jag har fått nackspärr. Igen. Nu är det i och för sig ett tag sen jag hade det sist, men det gör det inte mindre smärtsamt. Senast jag hade det åkte jag till min grymma kiropraktor Henrik. Eller min och min. Men så säger jag om allt. Min frisör, min doktor, min tandläkare. Gör inte alla det? Hur som helst hjälpte han mig då, så jag får se om detta går över eller om jag får boka in en tid hos honom.

Idag har varit en fixardag här hemma. Jag och Nicklas hade sovmorgon och åkte till The Winery för att äta en italiensk brunch. Där träffade jag två gamla klasskompisar från högstadiet. Så roligt att ses snabbt och prata gamla minnen. Alla i gänget som var då har barn nu. Och de hänger fortfarande tillsammans, så fint tycker jag. Det är ju rätt vanligt att man växer ifrån varandra när man blir äldre.

IMG_8082

Top från A by Anna och armband från Caroline Svedbom.

IMG_8073
Favoriten på brunchen var den här desserten som var helt ljuvlig!

IMG_8122
Efter brunchen åkte vi och tittade på en ny soffa i Mall of Scandinavia. Nu har vi enats om en soffa men inte om färg. Jag vill ha rosa eller mörkblå. Nicklas vill helst ha en åt det grå hållet. Jag är rätt trött på grå soffa… Vi fyndade dock det här fatet på Room där de hade 30% vårstädningsrea. Så fint! Medan jag satt och jobbade slängde Nicklas ihop en sommarsallad med det vi hade i kylskåpet. Det bästa är att det finns rester som jag kan äta till lunch i morgon. Jag skulle kunna leva på den här typen av sallader, så gott!

IMG_8131
Nu ska jag strax sätta mig och klippa veckans avsnitt av Tvillingpodden. Men först ska jag ta en lång dusch och se om nacken känns bättre efter det. Jag hade behövt ta en timme och packa upp några fler flyttkartonger, det känns som vi aldrig blir klara. Men den här nackspärren är vidrig, så kanske får skippa det just idag om inte dusch hjälper.

5
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00