ANNONS

När roliga dagar väntar

/

Jag längtar så mycket efter mina små apor nu. De kommer i morgon och vi ska hitta på så mycket skoj. Förskolan är stängd för planering, så jag ska vara hemma torsdag och fredag. I morgon ska vi träffa min bästa vän Ormis, barnen har verkligen saknat henne. Jag ska fråga om de vill åka hem till henne eller om de vill att hon ska komma hit. De får bestämma. På fredag blir det en heldag ute i Åkersberga. Jag har äntligen tagit tag i och bokat en tid för att byta ut min framruta.

Jag fick två stenskott i vintras och stenskotten har blivit till sprickor. Så på fredag ska rutan äntligen bytas. Men det betyder att vi är utan bil från 07-15, mitt ute i ett indrustriområde. Som tur är kommer Ibbe och hämtar upp oss. Sen ska jag leka med alla tre barnen. Kusindag!

Tre små gullisar på sommaräventyr. 

Jag är så glad att de här tre har varandra. Och tänk, snart kommer en till. 

En av de bästa sakerna jag vet är att stå lite bakom och lyssna när de pratar och diskuterar med varandra. 

Alltid lika fulla i bus. De är mer som syskon än kusiner. 

Idag fyller Elsa 4 år, men hon förtjänar ett eget inlägg. <3

På lördag blir det Gröna lund, vi är inbjudna dit av Viaplay. Och på söndag är det Elsas dansuppvisning och kalas för lilla Elsa. Så härlig dagar!

1
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00