ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED BOB Bara Bär & Saft

När barndomsminnena väcks till liv genom saft

/

Jag har så otroligt starka barndomsminnen till kall saft med isbitar i. När jag var liten drack man inte läsk som man gör idag. När det var kalas var det saft som gällde. När man var sjuk var det också saft med isbitar som serverades. Jag förknippar jordgubbssaft och hallonsaft med härliga picknickar i sommargrönska. Jag tänker också på alla varma dagar när hela familjen har varit och badat och tagit en paus med bullar och saft.

När jag fick frågan om att göra ett samarbete med BOB och lyfta deras nya saft, BOB Bara Bär & Frukt kändes det självklart. Att den nya saften är helt utan tillsatt socker är en bra bonus tycker jag. Det blir så mycket socker på sommaren som det är, så om man kan dra ner på det i saften är ju det kanon. Saften får sin sötma från solmogna bär och den känns riktigt fräsch.

jordgubssaft_bob

Jag dukade upp till sommarmellis ute i moster Jessicas trädgård. 

BOBS nya saft Bara Bär & Frukt innehåller 100% bär och frukt, det finns alltså ingen plats för tillsatt socker, sötningsmedel eller konserveringsmedel. Saften finns i smakerna Jordgubb och Hallon, mina barns favorit är den med smak av Jordgubb. Min personliga favorit är Hallon.

bob_barafrukt

Färska jordgubbar och hallon på flaska, så gott!

bob_saft

Ett tips för extra lyxig saft är att slänga ner ett gäng frysta hallon eller jordgubbar i glaset. Fungerar kanon istället för is och barnen tycker att det är både gott och festligt med frysta bär i.

bob_saft_blogg

Sommaren är min favoritårstid! 

sommarfika_bob

Alices och Philips små ansikten på den här bilden, så fulla i bus och skratt. Jag älskar att få vara deras mamma och göra deras barndom till en trygg, kärleksfull och rolig tid att se tillbaka på. 

bobsaft

BOB är som sagt förknippat med härliga barndomsminnen för mig. Nu känns det fint att även mina barn får ha BOB som en del av deras uppväxt. Och dessutom helt utan tillsatt socker!

3
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00