ANNONS

Ni har väl röstat?

/

Jag tänkte först att jag skulle förtidsrösta, men sen kände jag att det är nåt speciellt att gå till en vallokal. Det känns nästan högtidligt och pirrigt. Jag tog Alice i handen och gick och röstade här i Sollentuna. Jag röstade inte som jag gjorde i förra valet, så jag röstade på Centerpartiet. Den här gången röstade jag på Miljöpartiet istället. Om jag ska vara helt ärlig har jag inte alls varit lika insatt i detta val som det förra, stora valet. Men jag har läst på litegrann och jag känner att Miljöpartiet är det parti som står närmst mina värderingar. Det kanske är lite sent att påminna er om att rösta nu, men här hos oss stänger vallokalen kl 21:00, så än finns det tid. Jag ser det som en rättighet men också som en skyldighet att göra sin röst hörd. Jag berättade för Alice att det inte alls är länge sen kvinnor inte ens fick rösta. Hon tyckte att det lät knasigt.

IMG_8657

Fina Alice. Jag är stolt över att få uppfostra och leda både henne och hennes lillebror. <3

IMG_8655

Idag har vi varit och tittat på Elsas dansuppvising. Hon har gått på dans i en termin nu och det var väldigt roligt att få se henne uppträda. Efter föreställningen ville Alice och Philip också komma upp på scenen och känna hur det kändes.

1
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00