ANNONS

Vårruset 2019

/

Igår sprang jag Vårruset tillsammans med några kollegor på Skincity. När vi bokade att vi skulle göra det, pratade vi om att springa tillsammans i alla fall en gång i veckan… Det blir exakt 0 gånger som vi övade. Jag har varit ute och gått en del, men inte sprungit några 5km.

Vid starten blev jag, precis som förra året, peppad att springa. Jag sprang i ungefär 2 km, sen gick jag lite, sprang och sen gick jag snabbt. De sista 500 metrarna sprang jag och när jag kom i mål visade tidtagaren 37 minuter. Klart godkänt för att inte ha sprungit på år och dar. Nu är jag peppad på att slå det ”rekordet”. Jag har sprungit betydligt snabbare förut, men konditionen är inte vad den en gång varit.

IMG_8839

Vilade mig i form.

IMG_8834

Med världens roligaste kollega, My. Hon får mig alltid på gott humör. 

IMG_8846

En sån här skulle man ha på stranden i sommar, så skön! 

IMG_8861

Några fantastiska kollegor från Skincity. Alla var otroligt peppade inför loppet. 

IMG_8867

Efter vi hade sprungit åt vi picknick. Det var mysigt så länge solen sken, när den försvann bakom trädtopparna blev det kallt. Visst var det mycket varmare i maj förra året? Jag trodde nog att det skulle bli lika varmt i år.

IMG_9664
Jag hittade en bild från Vårruset förra året. Här med Camilla, den enda tjejen jag varit förälskad i. Hon är bästa kompis med en gammal kollega till mig och när jag träffade henne första gångerna (för typ 11 år sen) fick jag massa fjärilar i magen.

Förra året var jag minst sagt mer färgglad än jag var igår. Just på träningskläder tycker jag att det är så himla snyggt med färg. Jag köpte ett par nya, rosa träningstights från aimn på plats på Vårruset.

2
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00