Jag skriver för att kommunicera med er

Jag såg att jag fick en kommentar om att jag frågade er varför Philip gråter. Det var en hård och kall kommentar. Jag känner egentligen inte att jag behöver försvara mig, men nu gör jag det i alla fall. Återigen. Det var INTE jag som valde att ha barnen halva tiden. Det krävs två för ett äktenskap. Jag vill INTE ha barnen halva tiden. Jag skulle vilja ha barnen ALLTID! Så när jag får kommentarer om att jag är med honom för lite, ja då blir jag arg. Och ledsen. Jag VET varför Philip gråter.

Han är inne i en fas av mycket känslor, av tankar om tid, separationer och tid ifrån varandra. Jag skriver den typen av rubriker och frågor för att skapa en dialog med er som läser. Det är det bloggen handlar om för mig, att prata med er. Höra om hur ni har det, ni som också har barn. Jag tycker att det är trist när det är helt tyst här.

A84DCE95-2863-4C98-A841-3AD73B0A9D26
Igår hade vi en överraskningsmiddag för Jessica, som en typ av baby shower. Det blev SÅ lyckat! Jag ska lägga upp bilder från det så fort jag kommer hem från jobbet. Men hon blev minst sagt chockad, hon anade ingenting.

Världens bästa tvilling, som jag älskar henne. Jag blir pirrig varje gång hon ringer. Jag tänker att hon ska säga de magiska orden ”Det är dags”. När hon ringer kommer jag åka till förlossningen för att vara med när hon föder. Once in a lifetime. Jag är så lycklig för det, att jag får det förtroendet att få vara med på en väldigt privat och intim stund.

 

 1. Karin skriver:

  Kärlek till dig Angelica. Du verkar vara en fantastisk mamma ❤

 2. Emelie skriver:

  Hej.
  Jag ville bara skicka lite pepp och kärlek. Du verkar vara en fantastisk mamma. Dina barn kommer se tillbaka på sitt liv med glädje och kärlek trots (och kanske pga) att de har växt upp i två olika hem. Om du inte hade skiljt dig kanske varken du eller ditt ex hade varit lika lyckliga som ni är idag och barnen hade därför inte heller varit det. Dessutom har de ju fått ett nytt syskon också som de kanske inte hade fått annars. Jag förstår att du hellre hade velat ha dem varje vecka (får ont i hjärtat av bara tanken att inte alltid få ha mina barn hos mig) men för barnens skull kanske detta var det bästa som kunde hända. <3

 3. Jag förstår inte riktigt resonemanget. Vet inte om han är likadan hos pappa, om inte kan det ju vara att han har ett större mammabehov nu och jag tänker att det kan han ha fast det inte är du som valt varannan-vecka livet?

 4. Britta skriver:

  Tråkigt at du ALLTID går i ooohhhh,stackars mig-jag-valde-inte-det-här-modus varje gång du får en liiiten kritisk kommentar.Så trött på dig.Du valde det här.Du fick barn med en mann du inte fixade att hålla i hop med.Sluta klaga på varannan-vecka livet,snälla! DU är inte den enda.Og jag gissar det kommer et gråt innlegg med stackars mig nu med..😭

  1. Hej Britta, jag vet att jag inte är den enda. Det kommer inte att komma ett gråtinlägg efter din kommentar. 🙂 Hej på en stund!

  1. Agnes skriver:

   På riktigt, Britta?! Vilken okänslig planet kommer du ifrån? Angelica är långt ifrån den enda som mår såhär i livet som varannan-vecka-mamma, skillnaden är att hon i sin blogg berättar om hur hennes liv är, som bloggen handlar om om du har missat det… Beter du dig såhär mot folk du känner också när dom berättar om hur jobbigt livet är eller täpper du igen hörseln och suckar inombords? Fruktansvärt jävla tråkig kommentar, ta en pepparkaka så att du blir lite snäll!

   Och Angelica, jag har varken skilda föräldrar eller egna barn så kan bara föreställa mig hur jobbigt det är att ha sina barn varannan vecka, men jag VET att du gör det bästa du kan i den här situationen och allt för att dina barn ska ha det så bra som möjligt. Okänsliga människor kommer man aldrig ifrån… Önskar dig en fin tisdag ❤️

 5. Emma skriver:

  Tänkte skriva om min son när han var i samma ålder.. upplevde precis samma sak till punkt och prickar… trotts att jag var hemma med honom på heltid tills han var närmare 3 år.

  Fy för elaka kommentarer och så trist att folk sitter och tittar sig med att skicka iväg kommentarer som baseras på strunt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..