ANNONS

Gifta sig. Igen.

/

Jag medverkar i Johanna Kajsons podd ”Drömbröllop med Johanna och gäster” där jag pratar om att gifta mig. En andra gång. Med en annan man. Hur gör man det? Hur tänker man? Jag är livrädd att fastna i ”Såhär gjorde vi och det här funkade bra”, och liksom vara lite utav en ”expert” eftersom jag gjort det en gång förut. Samtidigt som jag vill att Nicklas ska få alla sina drömmar när det kommer till bröllop genomförda, känner jag inte för ett stort slottsbröllop igen. Klurigt det där. Men ett som är säkert är att man ju faktiskt får drömma om att gifta sig igen.

En av frågorna jag fick var ”Kommer du ha samma tärnor igen?”. Vad jag svarade på den frågan får ni veta när avsnittet släpps, jag återkommer med datum. Här ovanför är en bild på mig och min bästa vän Ormis, från min möhippa som avslutade på Berns. Det var just på Berns vi bodde natten innan bröllopet också. Och bröllopsnatten och natten efter det. Mycket anknytning och minnen till just det stället. Men det var så mysigt att få samlas alla nära kvällen innan och äta middag. Det gav mina nerver ett härligt lugn.

En sak som garanterat blir annorlunda nästa gång är att jag kommer att vara 100% nykter. Jag kommer att vara helt närvarande, minnas allt och inte behöva oroa mig över att göra eller säga fel saker. Eller må dåligt dagen efter på grund av för mycket bubbel. Jag är så glad att jag tog det beslutet, att sluta dricka helt.

Jag, Johanna och Jessica, efter att hon medverkat i Tvillingpodden. Lyssna på hennes avsnitt om Ivf-resan här.

1
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00