ANNONS

Mysigt men svettigt!

/

Idag har varit en hektisk dag på kontoret på Skincity, det har varit varmt och mycket att göra. Jag tycker i och för sig att det är mycket roligare när det händer saker, än när det är lite att göra. På eftermiddagen tog vi en paus och gick ner till Sabina på inleveranser och firade hennes födelsedag. Hon bjöd på kladdkaka och någon mandelhistoria. Så gott!

IMG_3889
Jag hade på mig en kostym (pyjamasliknande) från Dry Lake. Jag fick så otroligt många komplimanger för den. Jag gillar att klä mig i färg lika mycket som svart nuförtiden. Det är härligt, förr trivdes jag nästan bara i svart.

1_ellos_tavling

Jessica hjälpte mig att ta lite bilder till ett samarbete med Ellos. Däremot är inte kläderna därifrån, byxorna kommer från Cubus.

ellos_instastorie_tavling
Igår var jag och tränade efter jobbet, vi har lyxens lyx att få en träningstimme i veckan. Vi har ett gym i samma hus som kontoret är och jag sprang, gick, sprang, gick. Och körde lite styrka. Det var alldeles tomt inne på gymmet. Jag tror att många är ute och tränar men jag vågar i ärlighetens namn inte bege mig ut alldeles ensam. Jag har lyssnat på för många avsnitt av Mordpodden och Rättegångspodden. Jag får hög puls av rädsla då, inte av att jag rör på mig. Det känns tråkigt att det ska behöva vara så tycker jag. Jag önskar att jag kände mig trygg. Gör ni det? Är ni ute och springer ensamma? Nu ska jag ta en glassbåt och kolla på ett avsnitt av The Act. Mysigt!

4
35

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00