ANNONS

Ledig dag med barnen och Norman

/

Igår fick jag ett sms från Annika som undrade om vi ville komma hem till henne och bada. Eller inte hem till henne, men hon har ett utomhusbad med tre pooler ett stenkast från hennes hus. Jag och barnen åt frukost i morse och sen packade vi in oss i bilen. När vi parkerade här utanför strax efter 11 berättade Annika att badet öppnar k 14:00. Så nu leker vi här hemma hos Annika en stund innan. Och passar på att äta lunch här.

IMG_9561
Jag har köpt en ny mist från Skincity, den heter Melon Mist och är från nya märket MTM. Den är underbar! Jag köpte en till Jessica också. Jag tror jag har 5 eller 6 olika mistar. Två på skrivbordet, en i väskan och några i badrumshyllan. När det är såhär varmt och kvavt ute är det extra härligt med en sval och återfuktande mist. Solglasögonen kommer från Chimi eyewear (så sugen på att köpa en till färg, typ gröna!) och kjolen är från H&M. 

IMG_9593
Annikas hus är sååå fint! Där bakom står hon, megapreggo. Hon föder nästa vecka, jag längtar så mycket efter hennes lilla bebis. Det är overkligt att det snart kommer en lite, skrynklig bebis. 

IMG_9568
Jag sitter här i skuggan och längtar efter ett bad eller två. Det här är sista gången vi umgås allihopa med fyra barn. Nästa gång vi ses är det 6 barn. Annikas lilla bebis och Jessicas som också kan komma när som helst egentligen.

0
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00