ANNONS

Min mamma har köpt kaninungar

/

Lyckans lycka! Igår när jag, barnen och mamma var på väg till stallet körde vi förbi vad vi trodde var en klassisk loppmarknad. Mamma sa ”Ska vi inte stanna här en snabbis?”. Sagt och gjort så stannade vi och när vi närmade oss den stora ladan såg vi att det inte alls var en vanlig loppis. De sålde höns, kycklingar, kaniner, ägg och äppelmust. Världens mysigaste lilla lada. 

IMG_9648

Det var lotteri där inne också. Och barnen fick varsin tidning med katter på av en man som jobbade där inne. 

IMG_9650

När vi kände oss nöjde och skulle åka bestämde sig mamma för att köpa två kaninungar. Hon har funderat på husdjur länge och nu slog hon till. Det blev en hona och en hane.

IMG_9734

Lilla Vilda, som Alice fick döpa. 

IMG_9724

Så gullig! 

IMG_9715

I stallet med hästen Hero, en av de gosigaste hästarna jag träffat. Och största! 

IMG_9656

Vi fick åka fyrhjuling med släp, riktigt roligt.

IMG_9637

Inte helt nöjd över att åka hem. 

IMG_9701

Vi alla hade gärna stannat där i flera timmar till. Det är så fridfullt där. Ingen stress, inga tider att passa. Bara frisk luft, massa djur och härliga människor. Jag fick frågan varför jag och Jessica inte rider när vi är där, det är för att det inte riktigt finns några hästar för oss att rida på. Jag körde häst och vagn på stora travbanan. Så roligt! Många av min kusins hästar är knappt inridna, så jag skulle inte våga mig på en sån ridtur.

0
38

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00