ANNONS

Den blomstertid nu kommer…

/

… med lust och fägring stor. Det är nåt visst med att gå på skolavslutningar, även om de inte är i kyrka och alla sjunger Den blomstertid nu kommer. Det var så otroligt stämningsfullt med barnens röster där på förskolans gräsmatta. Alice, Philip och Elsa kom ut tillsammans och vinkade glatt. Så fina alla tre. Mina älsklingar. Jag blev alldeles stolt och rörd. Deras sista avslutning tillsammans.

IMG_9832

Som avskedspresent hade jag köpt Melon Mist från MakeTheMake, en godisstång, en ros och en personlig liten lapp till varje pedagog. 

IMG_9812

Stora, härliga bonusfamiljen på ihoplappade filtar. Fint att vi kan umgås så, och skönt för barnen tror jag. Min älskade lilla mami var också med och firade barnens sommarlov. 

IMG_9814

Alice valde en leopardrosett i morse och jag var så nöjd över att få sätta upp en liten tofs på henne. Oftast vill hon inte det, så hennes hår hänger ner i ansiktet på henne. 

9EF4A58C-27E5-423A-A7A8-E27FA6B7B23C

Min gula klänning kommer från ett märke som heter Nümph. Så himla skönt och luftigt tyg. Jag har knutit ett skärp i midjan, jag är ett fan av att markera just den.

IMG_9828

Kakor, saft och jordgubbar! 

IMG_9820

Elsa och Ibbe delade också picknickfilt med oss. Jessica kunde inte vara med, hon hade teoriprov. Som hon klarade! Nu är det bara uppkörningen kvar och jag tror absolut att hon klarar den också. Hon är grym! Så mycket lugnare än vad jag var när jag körde upp.

IMG_9818

Ser ni lilla bebisfoten där bakom? Det är Alices och Philips lillasysters fot. Hon har blivit så stor att hon sitter alldeles själv. Hon blev glad av att se mig och jag blev glad av att se henne. Jag är tacksam över att hon finns i våra liv. Båda barnen kastade sig över henne när de såg henne efter sångstunden. Så fint att se de tre tillsammans. Och när hon lite senare började gråta hoppade Alice direkt dit och ville trösta henne. <3 

IMG_9836

Efter skolavslutningen var vi hembjudna till morfar Acko. Han bjöd på grillat och som dessert åt vi glass med jordgubbar och nyvispad grädde. Mer sommar än så blir det inte! Jag la undan mobilen där, så det blev inga fler bilder än den här på Alice som lekte med hans lilla damm. När vi var där för två år sen lekte hon också där, men tappade balansen och dök rätt ner. Den är djupare än den ser ut, livsfarligt om man inte är i närheten. Det gäller att ha örnkoll på de små hela tiden.

6
61

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00