En eller två finnar i månaden

Det slår verkligen aldrig fel. Jag får alltid en eller två finnar en gång i månaden. Det kan tyckas lyxigt, att inte ha några större hudproblem än så. Men trots det är det sjukt störande. Jag har fått två nu, ganska nära varandra. Och jag vet att man inte ska hålla på och klämma, men jag kan inte låta bli. Jag tycker att det är så kul! Bäst är det att klämma finnar (helst bölder) på någon annan. Jag kan fastna på Dr Pimplepoppers konto i en evighet. Klipp efter klipp. Trots att jag ibland får hulkningar och vill kräkas kan jag inte sluta. Det är som en skorpa som man bara måste pilla på. Någon mer än jag som är så? Vissa blir ju verkligen sjukt äcklade och klarar inte av det… Men det gör jag. Hehe.

IMG_9863

I övrigt är jag väldigt tacksam över min hud. Den har få rynkor, den har massa fräknar (älskar dessa!) och den är lättskött. Den tål att testa massa olika produkter, vilket passar mig bra som jobbar med hudvård. Är jag trött en kväll och tvättar bort sminket med tvål och vatten säger den ingenting om det. Men med åren har jag verkligen blivit extra snäll mot den. Förr kunde jag somna med smink. Och sminkade jag av mig var det med just tvål och vatten, och det som inte gick bort då gnuggade jag bort med en handduk. Aj.

IMG_9859

De finnar jag får sätter sig alltid på hakan. Alltid i samband med ägglossning. Vad beror det på? Så mysigt med regn och åska. Jag har fått krypa in i en stickad tröja. Älskare!

 1. Elin skriver:

  Jag kan inte med att kolla på såna program på tv! 😂 Men har jag finnar och sår kan jag inte låta bli att pilla på dom. Sambon får alltid säga till mig, haha! Och när jag ser barnens sårskorpor så kliar det i fingrarna på mig 😂

 2. Jag har en teori men ingen forskning bakom 😂 tänk aporna, de plockar ju loppor osv på varann, kan det inte va samma för oss? Alltså att vi blir typ lugna eller så av att klämma?

 3. O. skriver:

  Uääääää, sååå äckligt! 😂😂😂
  Dessutom INTE bra att klämma/pilla på finnar o sånt. OCH, de försvinner fortare om man inte rör dem, faktiskt. 🙂

  1. Jag tror att det är en myt att de försvinner fortare om man inte pillar och klämmer. Visst stämmer det när de är stora och gör ont, men då är man ju för sent ute.

 4. Madde skriver:

  I love it! 😍

 5. Karin skriver:

  Jag vågar inte berätta för vem som helst att jag tittar på Youtube där man trycker ut finnar eller öppnar bölder. Jag gillar också att se när de drar ut gigantiska vaxproppar. Varför är man så knäpp och tittar på sådant?
  Passar på att säga att jag läser din blogg för du är ärlig, rolig och så fin med dina barn.
  Kram från Karin.

  1. Elin skriver:

   Du är inte ensam. Älskart också 🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..