När lillasyster överraskar en!

Igår var jag och Jessica på väg till vår låtsasmamma för en födelsedagslunch med henne och vår lillebror. Lillasyster Caroline är bosatt i Madrid där hon pluggar och skulle komma hem senare i sommar. I bilen på väg dit sa Jessica ”Caroline vet inte om hon kommer hem innan bebisen föds, tänk om hon skulle överraska och komma hem innan”. Men sen släppte vi den tanken för senast kvällen innan hade hon lagt ut bilder från Spanien. När vi ringde på dörren till Sussie och började sjunga ”Jaaa må hon leva” öppnade Caroline. Vi blev så chockade! Jessica skrek. Först ett ”Ahhhh”. Sen en paus. Sen ”AAHHHHHHH CAROLINE!” och sen bröt hon ihop. Stackars gravida kvinna, haha. Jag började också gråta och det var så härligt att få krama om lillis igen.

IMG_0080

Vi försökte få till en syskonbild… Min klänning har jag lånat av Jessica, den kommer från H&M.

IMG_0089

Syskonen och Sussie <3 

IMG_0117

Hon bor så fint, härligt med balkong högt upp. 

IMG_0044

Det var ren och skär lycka att få träffa lillasyster Caroline igen. Hon är ofta ute och reser, men jag älskar att ha henne hemma. 

IMG_0060

Den här syskonbilden var nog nästan bäst… 

IMG_0036

Älskade lillis!

IMG_0078

Här är en bild alla syskonen blev nöjda med. Tänk vilken lyx ändå, att få ha dessa underbara syskon i mitt liv. Jag är så tacksam för var och en av de här tre. Claes och Caroline och vi har samma pappa, men jag har aldrig sett de som halvsyskon. Jag har sett de som mina riktiga syskon och har aldrig förstått mig på det där med halv. <3 Claes och Philip är verkligen lika, det blir spännande att se om Philip fortsätter att vara lik Claes när han blir äldre.

  1. Anna skriver:

    Haha älskar bildtexten den bilden av syskonen som så att säga var lite mindre bra 😀
    Fint inlägg!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..